Samsung Galaxy S5 Display Folie

Op deze pagina kunt u ongetwijfeld een goede display folie voor de Samsung Galaxy S5 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor u zit er wel een Samsung Galaxy S5 display folie tussen!

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
 1. Rosso Samsung Galaxy S5 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Samsung Galaxy S5 Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Samsung Galaxy S5 tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Galaxy S5 en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Galaxy S5 is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Dit product is op
  voorraad
 2. Display Folie Samsung G900F Galaxy S5 / S5 Neo
  Display Folie Samsung G900F Galaxy S5 / S5 Neo

  De display folie is speciaal ontworpen voor de Samsung Galaxy S5 G900F en de Samsung Galaxy S5 NEO G903F.

  Plastic Folie

  € 6,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Samsung Galaxy S5 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Samsung Galaxy S5 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Galaxy S5 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als u bang bent dat het aanbrengen van een Galaxy S5 display folie lastig is, dan kunnen we u gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. U hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt u de display folie op de Samsung Galaxy S5 plakken.

Een flexibele Galaxy S5 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie uw Samsung Galaxy S5 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kunt u denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van uw telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Samsung Galaxy S5 display folies. Afhankelijk van wat u met uw telefoon doet kunt u bepalen of u aan een Galaxy S5 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Samsung Galaxy S5 display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Samsung Galaxy S5 display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Samsung Galaxy S5 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van uw Galaxy S5 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Samsung Galaxy S5 display folie bescherming

Een display folie beschermt uw Galaxy S5 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt uw Galaxy S5 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten