Samsung Galaxy S4 Active Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Samsung Galaxy S4 Active batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Samsung Galaxy S4 Active? Hieronder staan de Samsung Galaxy S4 Active batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Samsung Galaxy S4 Active weer volop gebruiken.

Filter op
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Originele Samsung Galaxy S4 Batterij EB-B600BE 2600mAh
  Originele Samsung Galaxy S4 Batterij EB-B600BE 2600mAh

  De Samsung EB-B600BE is een originele Samsung batterij waarmee onder andere de Samsung Galaxy S4, Galaxy S4 Active en Galaxy Beam 2 standaard worden uitgerust. Na verloop van tijd zult u merken dat de accu van uw smartphone niet meer zo lang meegaat als in het begin.

  Samsung

  € 24,95 € 16,95
  Dit product is op
  voorraad

De beste Samsung Galaxy S4 Active batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Samsung Galaxy S4 Active? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de Galaxy S4 Active. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de Galaxy S4 Active. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Samsung Galaxy S4 Active vinden.

Waarom uw Samsung Galaxy S4 Active batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Samsung Galaxy S4 Active uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw Galaxy S4 Active leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Samsung Galaxy S4 Active en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Samsung Galaxy S4 Active. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Samsung Galaxy S4 Active batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Samsung een half jaar garantie op de batterij van uw Galaxy S4 Active, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Samsung Galaxy S4 Active batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Samsung Galaxy S4 Active batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.

  Klik hier voor de resultaten