Itskins Back Covers

De populairste Itskins back covers zijn te vinden op deze pagina. Er zijn veel verschillende back covers van Itskins, dus ongetwijfeld biedt GSMpunt ook Itskins back covers aan voor je smartphone. Bekijk het volledige overzicht en misschien zit er wel een Itskins back cover voor jou tussen!

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 45 van 45 | Per pagina
Filters

  1. -29%ITSKINS Spectrum Clear Samsung Galaxy A53 Hoesje ZwartAanbieding
    (1)
    ITSKINS Spectrum Clear Samsung Galaxy A53 Hoesje Zwart
    € 23,95 € 16,95
    1 op voorraad

Eenvoudig het perfecte Itskins hoesje vinden

Via de handige filters aan de linkerzijde van deze pagina, vindt je eenvoudig het perfecte Itskins hoesje voor jouw smartphone of tablet. Je kunt onder meer filteren op kleur, prijs en uiteraard levertijd. Wil je zeker weten of een hoesje geschikt is voor jouw telefoon? Kijk dan in de compatibiliteitslijst van het desbetreffende hoesje. Zie je naast dit overzicht van Itskins hoesjes, liever ook andere merken? Neem dan een kijkje bij onze Telefoon hoesjes pagina.

Stijl van jouw telefoon hoesje is belangrijk

Natuurlijk is bescherming belangrijk, maar als het op jouw telefoon aan komt, gaat het bij de keuze van een telefoon hoesje niet altijd of geheel om bescherming. Ook Itskins houdt hier uiteraard rekening mee, wat we terug zien in het uiterlijk van de hoesjes. Ook qua materiaal bestaat er veel keuze, waarbij wij voor ieder wat wils hebben opgenomen in ons uitgebreide assortiment Itskins hoesjes.

Vragen over Itskins hoesjes?

Wil je advies bij het aanschaffen van een Itskins hoesje? Neem dan gerust contact op met onze productexperts van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor je klaar om advies op maat te geven, zodat jij het perfecte hoesje voor jouw tablet of smartphone kunt vinden.