Accessoires voor HTC toestellen

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
  1. HTC Desire 22 Pro Accessoires
    HTC Desire 22 Pro
  2. HTC U24 Pro Accessoires
    HTC U24 Pro

De beste HTC accessoires

Haal het beste uit uw HTC, met de beste accessoires voor uw telefoon. Denk hierbij aan een handige houder voor in de auto, headset voor het beluisteren van muziek en een hoesje om uw telefoon optimaal te beschermen. De beste HTC accessoires vindt u allemaal via deze pagina. Selecteer hierboven allereerst uw toestel en wij tonen u direct een overzicht met de beste telefoon accessoires voor uw HTC.

HTC is in 1997 opgericht en richtte zich in zijn beginjaren voornamelijk op de productie en ontwikkeling van PDA toestellen. HTC was hiermee een van de eersten die PDA toestellen met Windows Phone ontwikkelden. Ook was HTC een van de eerste die het Android besturingssysteem heeft toegepast bij de ontwikkeling van PDAā€™s en smartphones. Het bedrijf is in zeer korte tijd heel hard gegroeid en met meer dan 17.000 werknemers is het een van de grotere telefoonfabrikanten ter wereld.

De juiste accessoires voor uw HTC

Veel accessoires zijn op maat gemaakt voor een specifiek toestel. Denk onder meer aan de telefoonhoesjes die voorzien zijn van specifiek geplaatst uitparingen en echt op maat gemaakt zijn voor Ć©Ć©n bepaald type telefoon. Hoe weet u dan dat de accessoires die wij aanbieden geschikt zijn voor uw HTC telefoon? Als u hierboven uw toestel selecteert, dan komt u op een overzichtspagina, waar enkel de accessoires voor uw telefoon getoond worden. Wij hebben bij ieder product staan of het product wel of niet geschikt is voor uw telefoon.

Mocht u niet precies weten over welk HTC toestel u beschikt? Geen probleem! De meeste HTC toestellen beschikken over het Android besturingssysteem. Als dit het geval is, dan kunt u eenvoudig achterhalen over welk toestel u beschikt, middels de volgende stappen.

  1. Ga naar de instellingen in uw apps menu.
  2. Zoek en selecteer 'toestel info'.
  3. Zoek nu naar 'model' of 'model nummer'

Uiteraard kunt u ook op uw aankoopbewijs of op de verpakking van uw telefoon achterhalen over welk toestel u precies beschikt. Mocht niet zeker weten over welk toestel u beschikt, dan kunt u ook gerust even contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice.

Bescherm uw HTC met een hoesje

Bij GSMpunt kunt u altijd terecht voor een passend telefoonhoesje voor uw HTC toestel. Het maakt niet uit of u beschikt over de bekende HTC Desire 22 Pro Hoesjes, of juist over een nieuwe , of . Voor iedere telefoon bieden wij een oplossing!

Originele HTC hoesjes

Voor vrijwel alle bekende HTC toestellen, komt HTC ook met een bijpassend hoesje die ze zelf ontwikkelen. Deze hoesjes kunnen ook extra functionaliteiten bieden. Denk hierbij aan de Dot View cases die HTC heeft ontwikkeld voor veel populaire telefoons. Bekijk ons complete overzicht aan originele HTC hoesjes en vindt de perfecte beschermhoes voor uw toestel.

Hoesjes van andere merken

Naast de hoesjes die door HTC zelf ontwikkeld zijn, bieden wij ook veel hoesjes van derde partijen voor de HTC toestellen. Merken als Otterbox, Case-Mate, Krusell, UAG, Spigen en vele anderen zijn binnen ons assortiment opgenomen met een collectie voor HTC telefoons. De hoesjes voor HTC telefoons die binnen ons assortiment zijn opgenomen zijn allemaal getest zodat u zeker weet dat het hoesje dat u bestelt past en niet het gebruik van uw telefoon belemmert. Selecteer hierboven uw telefoon en navigeer via daar naar het overzicht hoesjes om alle op maat gemaakte hoesjes voor uw HTC telefoon te vinden. Voor een compleet overzicht aan hoesjes, kunt u onze algemene telefoonhoesjes pagina bezoeken.

Vragen over HTC accessoires

Heeft u vragen over de compatibiliteit van de HTC accessoires die via deze pagina te vinden zijn? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven advies op maat. Bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden en voor 19:00 besteld en betaald, is dezelfde dag verzonden!

Naast HTC accessoires zijn er uiteraard ook vele accessoires van andere merken te vinden binnen ons assortiment. Bij ons kunt u dan ook terecht voor accessoires voor onder andere Apple, Sony, LG, Huawei en vele andere merken. Wij nodigen u ook graag uit om ons complete assortiment telefoon accessoires te bezoeken.