Accessoires voor Sony toestellen

Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
 1. Sony Sony Xperia XZ3

  Sony Xperia XZ3

 2. Sony Sony Xperia XZ2 Compact

  Sony Xperia XZ2 Compact

 3. Sony Sony Xperia XZ1 Compact

  Sony Xperia XZ1 Compact

 4. Sony Sony Xperia XZ2 Premium

  Sony Xperia XZ2 Premium

 5. Sony Sony Xperia XZ2

  Sony Xperia XZ2

 6. Sony Sony Xperia XA2

  Sony Xperia XA2

 7. Sony Sony Xperia XA1

  Sony Xperia XA1

 8. Sony Sony Xperia XZ Premium

  Sony Xperia XZ Premium

 9. Sony Sony Xperia XZ1

  Sony Xperia XZ1

 10. Sony Sony Xperia X Compact

  Sony Xperia X Compact

 11. Sony Sony Xperia Z3

  Sony Xperia Z3

 12. Sony Sony Xperia XZ

  Sony Xperia XZ

 13. Sony Sony Xperia Z5 Compact

  Sony Xperia Z5 Compact

 14. Sony Sony Xperia Z5

  Sony Xperia Z5

 15. Sony Sony Xperia XA1 Plus

  Sony Xperia XA1 Plus

 16. Sony Sony Xperia Z3 Compact

  Sony Xperia Z3 Compact

 17. Sony Sony Xperia X

  Sony Xperia X

 18. Sony Sony Xperia XA1 Ultra

  Sony Xperia XA1 Ultra

 19. Sony Sony Xperia XA2 Plus

  Sony Xperia XA2 Plus

 20. Sony Sony Xperia XA2 Ultra

  Sony Xperia XA2 Ultra

 21. Sony Sony Xperia XZs

  Sony Xperia XZs

 22. Sony Sony Xperia XA

  Sony Xperia XA

 23. Sony Sony Xperia L2

  Sony Xperia L2

 24. Sony Sony Xperia Z2

  Sony Xperia Z2

 25. Sony Sony Xperia X Performance

  Sony Xperia X Performance

 26. Sony Sony Xperia Z1

  Sony Xperia Z1

 27. Sony Sony Xperia Z1 Compact

  Sony Xperia Z1 Compact

 28. Sony Sony Xperia L1

  Sony Xperia L1

 29. Sony Sony Xperia Z5 Premium

  Sony Xperia Z5 Premium

 30. Sony Sony Xperia M5

  Sony Xperia M5

 31. Sony Sony Xperia XA3 Ultra

  Sony Xperia XA3 Ultra

 32. Sony Sony Xperia Z

  Sony Xperia Z

 33. Sony Sony Xperia XA3

  Sony Xperia XA3

 34. Sony Sony Xperia XA Ultra

  Sony Xperia XA Ultra

 35. Sony Sony Xperia M4 Aqua

  Sony Xperia M4 Aqua

 36. Sony Sony Xperia Z3+

  Sony Xperia Z3+

 37. Sony Sony Xperia M2

  Sony Xperia M2

 38. Sony Sony Xperia E5

  Sony Xperia E5

 39. Sony Sony Xperia C4

  Sony Xperia C4

De beste Sony accessoires

Heeft u net een nieuw Sony toestel aangeschaft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de beste accessoires. De juiste accessoires zorgen er voor dat u het maximale uit uw Sony telefoon of tablet kunt halen. Denk hierbij aan een hoesje ter bescherming, houder voor in de auto en een headset om optimaal te kunnen genieten van uw muziek.

De juiste accessoires voor uw Sony

Bij GSMpunt vindt u eenvoudig de juiste accessoires voor uw Sony toestel. U kunt hierboven uw type Sony toestel selecteren, waarna wij u enkel geschikte accessoires tonen, onderverdeeld in verschillende categorieën. Selecteert u bijvoorbeeld de nieuwe Sony Xperia XA3 Ultra Hoesjes en vervolgens de categorie hoesjes, dan tonen wij enkel de hoesjes die geschikt zijn voor dit toestel. Zo weet u zeker dat de accessoires die u hier besteld geschikt zijn en voorkomt u een miskoop.

Weet u niet zeker over welk Sony toestel u beschikt? Dan zijn er natuurlijk meerdere manieren om dit te achterhalen. Zo kunt u kijken op het aankoopfactuur of de verpakking van het toestel. Maar ook kunt u deze informatie vinden binnen de instellingen van het toestel. Beschikt uw Sony toestel over Android software? Dan kunt u via de onderstaande stappen snel achterhalen over welk toestel u beschikt.

 1. Ga naar de instellingen in uw apps menu
 2. Zoek en selecteer 'toestel info'
 3. Zoek nu naar 'model' of 'model nummer'

Kunt u niet achterhalen over welk toestel u beschikt? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accessoires voor uw Sony telefoon of tablet.

Sony hoesjes

Bescherm uw Sony toestel met een hoesje op maat. Binnen ons assortiment vindt u uiteraard hoesjes voor de bekende Sony Xperia XZ2 Compact Hoesjes en Sony Xperia XZ2 Premium Hoesjes, maar ook voor net aangekondigde telefoons zoals de Sony Xperia XA3 Hoesjes en Sony Xperia XZ3 Hoesjes. Het is belangrijk dat een hoesje goed past, zodat deze optimale bescherming kan bieden, zonder dat het de functionaliteit van uw telefoon of tablet belemmert.

Originele Sony hoesjes? Die hebben we!

Een van de beste beschermhoesjes voor Sony telefoons en tablets, zijn uiteraard de Sony hoesjes die door Sony zelf worden ontwikkeld en geproduceerd. Bent u op zoek naar een origineel Sony hoesje, neem dan een kijkje op onze Sony hoesjes pagina. Originele Sony hoesjes beschikken altijd over de juiste uitsparingen die nodig zijn voor het aansluiten van accessoires en het gebruik van het toestel. Ook andere originele accessoires zoals cradles en houders zijn vaak ontwikkeld om te functioneren in combinatie met de originele Sony hoesjes.

Sony hoesje van de beste merken

Naast originele Sony hoesjes, vindt u bij ons ook hoesjes van andere topmerken. Denk hierbij aan de populaire Sony hoesjes van het merk Krusell en Roxfit. Deze merken werken nauw samen met Sony om de beste beschermhoesjes te ontwikkelen. Binnen ons assortiment Sony hoesjes vindt u veel verschillende type hoesjes. Van strak lederen hoesjes, tot kleurrijke backcovers.

Sony Batterijen

Tablets en telefoons verbruiken steeds meer stroom door sterkere processoren en grotere schermen. Na veelvoudig de batterij van uw toestel te hebben geladen en ontladen, kan slijtage van de batterij optreden en de stand-by tijd van uw tablet of telefoon drastisch verminderd zijn. Om dit op te lossen, is het vervangen van de Sont batterij aangeraden. Wilt u de batterij van uw Sony telefoon of tablet vervangen, neem dan een kijkje in ons complete assortiment Sony batterijen en repareer uw toestel!

Over Sony

Het Japanse Sony is vlak na de tweede wereldoorlog begonnen als een bedrijf dat gespecialiseerd was in de productie van radio’s. Het bedrijf ging in die tijd nog onder de naam TTK (Tokyo Tsushin Kogyo). In 1958 veranderde de naam naar Sony, dat enerzijds verwijst naar het Latijnse woord ”sonus”, wat de oorsprong van geluid betekend. Anderzijds verwijst de naam ook naar de Engelse term “sunny (boy)”, die destijds gebruikt werd om een jongen aan te spreken.

In de jaren 60 is Sony ook begonnen met de productie van televisiesets. Het bedrijf heeft veel groei gekend in de daaropvolgende jaren, maar ging in de begin jaren 80 nog bijna failliet. Gelukkig is faillissement in die tijd voorkomen door de destijds net aangestelde president van Sony Norio Oga. Onder leiding van Norio Oga bracht het bedrijf in 1982 de compact disk op de markt. Ook heeft hij een grote rol gehad in de uitbreiding van Sony Entertainment, door de ontwikkeling van de Playstation in 1994.

Sony is uitgegroeid tot een Japans conglomeraat en tegenwoordig primair actief als fabrikant van consumentenelektronica. Daarnaast is het bedrijf ook eigenaar van een groot aantal film, televisie en muziekbedrijven. Sony is ook een van de grote spelers op de smartphone markt. Bekende toestellen als de Sony Xperia XZ3 Hoesjes, Sony Xperia XZ1 Compact Hoesjes en Sony Xperia XZ2 Hoesjes zijn niet meer weg te denken. Binnen ons assortiment Sony accessoires vindt u de beste accessoires zoals opladers, hoesjes en houders, voor deze toestellen en vele anderen.

Service en advies

Bij GSMpunt staat service hoog in het vaandel. Heeft u een vraag over de producten op onze website, of kunt u de juiste Sony accessoires niet vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over Sony accessoires te beantwoorden.

Klik hier voor de resultaten