Accessoires voor Sony toestellen

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
 1. Sony Xperia 1 VI Accessoires
  Sony Xperia 1 VI
 2. Sony Xperia 10 VI Accessoires
  Sony Xperia 10 VI
 3. Sony Xperia 1 Accessoires
  Sony Xperia 1
 4. Sony Xperia 1 V Accessoires
  Sony Xperia 1 V
 5. Sony Xperia 1 III Accessoires
  Sony Xperia 1 III
 6. Sony Xperia 10 V Accessoires
  Sony Xperia 10 V
 7. Sony Xperia 5 II Accessoires
  Sony Xperia 5 II
 8. Sony Xperia 1 IV Accessoires
  Sony Xperia 1 IV
 9. Sony Xperia 10 Accessoires
  Sony Xperia 10
 10. Sony Xperia 5 Accessoires
  Sony Xperia 5
 11. Sony Xperia 10 IV Accessoires
  Sony Xperia 10 IV
 12. Sony Xperia 5 V Accessoires
  Sony Xperia 5 V
 13. Sony Xperia XZ2 Accessoires
  Sony Xperia XZ2
 14. Sony Xperia 5 III Accessoires
  Sony Xperia 5 III
 15. Sony Xperia XA2 Accessoires
  Sony Xperia XA2
 16. Sony Xperia 10 III Accessoires
  Sony Xperia 10 III
 17. Sony Xperia 10 II Accessoires
  Sony Xperia 10 II
 18. Sony Xperia 1 II Accessoires
  Sony Xperia 1 II
 19. Sony Xperia 5 IV Accessoires
  Sony Xperia 5 IV

De beste Sony accessoires

Heeft u net een nieuw Sony toestel aangeschaft? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de beste accessoires. De juiste accessoires zorgen er voor dat u het maximale uit uw Sony telefoon of tablet kunt halen. Denk hierbij aan een hoesje ter bescherming, houder voor in de auto en een headset om optimaal te kunnen genieten van uw muziek.

De juiste accessoires voor uw Sony

Bij GSMpunt vindt u eenvoudig de juiste accessoires voor uw Sony toestel. U kunt hierboven uw type Sony toestel selecteren, waarna wij u enkel geschikte accessoires tonen, onderverdeeld in verschillende categorieën. Selecteert u bijvoorbeeld de nieuwe Sony Xperia 1 VI Hoesjes en vervolgens de categorie hoesjes, dan tonen wij enkel de hoesjes die geschikt zijn voor dit toestel. Zo weet u zeker dat de accessoires die u hier bestelt geschikt zijn en voorkomt u een miskoop.

Weet u niet zeker over welk Sony toestel u beschikt? Dan zijn er natuurlijk meerdere manieren om dit te achterhalen. Zo kunt u kijken op het aankoopfactuur of de verpakking van het toestel. Maar ook kunt u deze informatie vinden binnen de instellingen van het toestel. Beschikt uw Sony toestel over Android software? Dan kunt u via de onderstaande stappen snel achterhalen over welk toestel u beschikt.

 1. Ga naar de instellingen in uw apps menu
 2. Zoek en selecteer 'toestel info'
 3. Zoek nu naar 'model' of 'model nummer'

Kunt u niet achterhalen over welk toestel u beschikt? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accessoires voor uw Sony telefoon of tablet.

Sony hoesjes

Bescherm uw Sony toestel met een hoesje op maat. Binnen ons assortiment vindt u uiteraard hoesjes voor de bekende Sony Xperia 10 VI Hoesjes en Sony Xperia 1 V Hoesjes, maar ook voor net aangekondigde telefoons zoals de Sony Xperia 10 VI Hoesjes en Sony Xperia 5 V Hoesjes. Het is belangrijk dat een hoesje goed past, zodat deze optimale bescherming kan bieden, zonder dat het de functionaliteit van uw telefoon of tablet belemmert.

Originele Sony hoesjes? Die hebben we!

Een van de beste beschermhoesjes voor Sony telefoons en tablets, zijn uiteraard de Sony hoesjes die door Sony zelf worden ontwikkeld en geproduceerd. Bent u op zoek naar een origineel Sony hoesje, neem dan een kijkje op onze Sony hoesjes pagina. Originele Sony hoesjes beschikken altijd over de juiste uitsparingen die nodig zijn voor het aansluiten van accessoires en het gebruik van het toestel. Ook andere originele accessoires zoals cradles en houders zijn vaak ontwikkeld om te functioneren in combinatie met de originele Sony hoesjes.

Sony hoesje van de beste merken

Naast originele Sony hoesjes, vindt u bij ons ook hoesjes van andere topmerken. Denk hierbij aan de populaire Sony hoesjes van het merk Krusell en Roxfit. Deze merken werken nauw samen met Sony om de beste beschermhoesjes te ontwikkelen. Binnen ons assortiment Sony hoesjes vindt u veel verschillende type hoesjes. Van strak lederen hoesjes, tot kleurrijke backcovers.

Over Sony

Het Japanse Sony is vlak na de tweede wereldoorlog begonnen als een bedrijf dat gespecialiseerd was in de productie van radio’s. Het bedrijf ging in die tijd nog onder de naam TTK (Tokyo Tsushin Kogyo). In 1958 veranderde de naam naar Sony, dat enerzijds verwijst naar het Latijnse woord ”sonus”, wat de oorsprong van geluid betekend. Anderzijds verwijst de naam ook naar de Engelse term “sunny (boy)”, die destijds gebruikt werd om een jongen aan te spreken.

In de jaren 60 is Sony ook begonnen met de productie van televisiesets. Het bedrijf heeft veel groei gekend in de daaropvolgende jaren, maar ging in de begin jaren 80 nog bijna failliet. Gelukkig is faillissement in die tijd voorkomen door de destijds net aangestelde president van Sony Norio Oga. Onder leiding van Norio Oga bracht het bedrijf in 1982 de compact disk op de markt. Ook heeft hij een grote rol gehad in de uitbreiding van Sony Entertainment, door de ontwikkeling van de Playstation in 1994.

Sony is uitgegroeid tot een Japans conglomeraat en tegenwoordig primair actief als fabrikant van consumentenelektronica. Daarnaast is het bedrijf ook eigenaar van een groot aantal film, televisie en muziekbedrijven. Sony is ook een van de grote spelers op de smartphone markt. Bekende toestellen als de Sony Xperia 1 VI Hoesjes, Sony Xperia 1 Hoesjes en Sony Xperia 1 III Hoesjes zijn niet meer weg te denken. Binnen ons assortiment Sony accessoires vindt u de beste accessoires zoals opladers, hoesjes en houders, voor deze toestellen en vele anderen.

Service en advies

Bij GSMpunt staat service hoog in het vaandel. Heeft u een vraag over de producten op onze website, of kunt u de juiste Sony accessoires niet vinden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen over Sony accessoires te beantwoorden.