Mophie Juice Pack Air Battery Case Apple iPhone 7 / 8 Zwart

Productcode: 13-23392
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Hoesjes

Productomschrijving

De nachtmerrie van elke smartphone gebruiker: het icoontje wordt rood, het scherm dimt, de batterij is leeg. Vooral wanneer u uw smartphone tijdens lange dagen gebruikt is dit vaak een groot probleem. Mophie heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden!

De Mophie Juice Pack Air Battery Case Apple iPhone 7 / 8 verlengt uw accuduur tot wel 200%, zodat u moeiteloos de dag doorkomt. Dankzij een handig systeem kunt u de batterij uit stand-by mode halen waneer uw toestel bijna leeg is, om zo de maximale capaciteit van de batterij te benutten. De Juice Pack maakt gebruik van LED verlichting om de status van de batterij aan te geven: vol, half leeg, aan het opladen enzovoort. Maar dat niet alleen. 

De Mophie Juice Pack Air Battery Case Apple iPhone 7 / 8 is speciaal voor de iPhone 7 / 8 ontworpen, om zo het meest uit de case te halen. Zo is de pasvorm aangepast op de toestellen en zijn er handige uitsparingen gemaakt om functionaliteit te voorkomen. 

De Mophie Juice Pack Air Battery Cae Apple iPhone 7 / 8 voegt niet alleen maar een extra batterij. De case omslaat de hele backcover van uw iPhone, zodat deze beschermd is tegen krassen. Op deze manier heeft u met de Mophie Juice Pack Air Battery Case Apple iPhone 7 / 8 een goede combinatie van bescherming en batterij!

Naast dat de Mophie Juice Pack Air uw iPhone 7 / 8 batterij een boost geeft maakt de case ook gebruik van Charge Force. Met Charge Force kunt u uw iPhone 7 / 8 en de case draadloos opladen.  

Mophie Juice Pack Air Battery Case Apple iPhone 7 / 8 in het kort

 • Tot 200% accuduur!
 • Lichtgewicht
 • Bescherm uw toestel
 • Handige uitsparingen
 • Ondersteund draadloos opladen
 • Speciaal voor de Apple iPhone 7 / 8
Lees meer

Specificaties

Productcode 13-23392
Producent Mophie
MPN 3967_JPA-IP7-BLK-I
Garantie 6 maanden
Type Hoesje Back Cover
Vervangt de backcover Nee
Ruimte voor Pasjes Nee
Waterdicht Nee
Sleep/Wake Nee
Met venster Nee
Sluiting Geen
Kleur Zwart
Materiaal Hard Plastic
EAN 810472039671
Toon meer

Voordeelbundels

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 7
  Apple iPhone 7
 2. Apple iPhone 8
  Apple iPhone 8
Klik hier voor de resultaten