Nokia WH-930 Purity Monster HD On-Ear Headset Geel

Productcode: 12-629
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Alle Headsets

Productomschrijving

Geluid in High Definition! Dat is wat de Nokia WH-930 Purity Monster headset levert! Deze Nokia headset wat ontwikkeld is in samenwerking met de technici van Monster Audio, en brengt dan ook de muziek op uw Nokia toestel helemaal tot leven! Uiteraard kunt u met deze Nokia headset ook gewoon bellen, wat wel zeer uitzonderlijk is voor een koptelefoon. De WH-930 Purity koptelefoon is ook de enige koptelefoon wat door Monster is ontwikkeld, waarmee gebeld kan worden.

De stereo headset heeft een 3,5 mm jack aansluiting, waardoor het geschikt is voor vrijwel iedere telefoon. Aan het koord van de headset vinden we de knoppen om de muziek op uw toestel te kunnen bedienen, of inkomende oproepen te beantwoorden. Binnen het blokje waarmee u de muziek kunt bedienen, is ook de microfoon van de headset geplaatst. U kunt dus gewoon bellen zoals u gewent bent met de standaard headsets van Nokia!

Wanneer u deze headset op heeft gezet, wilt u nooit meer wat anders. Het design is ligt van gewicht, waardoor zeer comfortabel. De zachte pads die op uw oren vallen, maakt de WH-930 headset ook geweldig voor lange luistersessies.

Let op: deze headset wordt niet met de originele kabel voor de Nokia WH-930 geleverd, maar met een zwarte originele Nokia Monster kabel.

Lees meer

Specificaties

Productcode 12-629
Producent Nokia
MPN 02734H8
Garantie 6 maanden
Bluetooth Versie Geen bluetooth
A2DP Nee
NFC Nee
Multipoint Pairing Nee
Volumeregeling Ja
1 oor / 2 oren Twee oren
Ruisonderdrukking Nee
Waterbestendig Nee
Draagstijl Op het oor
Microfoon Ja
Kleur Geel
EAN 6438158497580
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Alternatieven

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten