Alle Wileyfox Swift 2 accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Wileyfox Swift 2. Of u nu op zoek bent naar een Swift 2 hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Wileyfox Swift 2 accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Wileyfox Swift 2

Om te zorgen dat de Swift 2 er als nieuw uit blijft zien, is een Swift 2 hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de Swift 2 verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de Swift 2. Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte Swift 2 hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een Swift 2 hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de Swift 2, maar geeft uw Swift 2 ook een stijlvol uiterlijk. Een Wileyfox Swift 2 hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een Swift 2 screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Wileyfox Swift 2 beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment Swift 2 accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw Swift 2 intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment Swift 2 opladers!

Verzenden en service van de Swift 2 accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van Swift 2 accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Wileyfox Swift 2 accessoires die voor 19:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige Swift 2 accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.