TCL 20 L+ Hoesjes

Koop je TCL 20 L+ hoesje eenvoudig in onze webwinkel. Met behulp van de filters krijg je een selectie aan cases die aan jouw wensen voldoen. Als je de hoesjes op werkdagen voor 19:00 besteld, dan zorgen wij ervoor dat het dezelfde dag gratis naar je verzonden wordt!

Meer
Er zijn helaas geen Hoesjes gevonden voor uw TCL 20 L+

Je TCL 20 L+ beschermen is een goed idee

Je TCL 20 L+ is één van de meest gebruikte item van de dag. Zorg ervoor dat je optimaal kunt genieten van je telefoon en bescherm deze met een TCL 20 L+ hoesje. Er zijn zoveel verschillende behoeften en smaken bij het aanschaffen van een telefoonhoesje. Daarom hebben we bij GSMpunt een groot assortiment aan hoesjes voor de TCL 20 L+ op voorraad gelegd. De TCL 20 L+ hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat iedereen een geschikt hoesje kan vinden en een hoesje kopen leuk blijft!

Een op maat gemaakt TCL 20 L+ hoesje

De TCL 20 L+ is 166.0 mm lang, 76.0 mm breed en 9.0 mm hoog. Ieder toestel heeft zijn eigen groottes. Alle bovenstaande hoesjes zijn speciaal ontworpen voor de TCL 20 L+. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste pasvorm hebt. Bij onze TCL 20 L+ hebben we uitsparingen gemaakt voor alle poorten zoals de laadaansluiting, luidsprekers en eventuele mini-jack poort.

TCL 20 L+ hoesjes van hoge kwaliteit

Je wilt natuurlijk een goed hoesje kopen waarmee je jarenlang mee vooruit kunt. Wat het beste hoesje voor jou is, dat is afhankelijk van verschillende (persoonlijke) behoeften. Met behulp van onze filters kun je eenvoudig de hoesjes filteren die aan jouw wensen voldoen. Overigens kun je de lijst sorteren op basis van populariteit, hierdoor komen de TCL 20 L+ hoesjes die het meest worden verkocht boven aan te staan. Daarnaast geven de product reviews een goede indicatie wat de prestaties zijn van het hoesje. Liever advies op maat? Onze productexperts staan iedere werkdag voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Verschillende soorten TCL 20 L+ hoesjes

Er zijn allerlei verschillende soorten hoesjes beschikbaar voor je TCL 20 L+. Elk type hoesje heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Lees snel verder om te zien wat de verschillen zijn van de diverse soorten cases.

TCL 20 L+ back cover

De back cover beschermd alleen de achterkant en zijkanten van je TCL 20 L+. Dit betekent dus dat je scherm niet wordt beschermd. Echter beschikken de meeste back covers over opstaande randen. Hierdoor zal de grootste klap worden opgevangen door het hoesje. Tenslotte zijn de meeste back covers dun waardoor ze weinig volume toevoegen aan je TCL 20 L+. Wil je zeker weten dat je toestel goed is beschermd? Bescherm dan ook je scherm met een TCL 20 L+ screenprotector.

Book covers voor de TCL 20 L+

Wil je liever dat je gehele TCL 20 L+ goed wordt beschermd? Kies dan een book case. De meeste book cases zijn vervaardigd uit leder en TPU-materiaal. Deze combinatie zorgt ervoor dat je TCL 20 L+ voor een langere tijd goed wordt beschermd tegen de buitenwereld.

Hoesjes met handige functies

Er zijn steeds meer TCL 20 L+ hoesjes beschikbaar met handige funcitonaliteiten. Denk aan ruimte voor pasjes, magnetisch, stand functie of met een koord. Hierdoor kun je nog meer genieten van je TCL 20 L+. Staat er hoesje bij die aan jouw wensen voldoen? Neem dan contact met ons op en we gaan kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Een nieuwe, unieke en frisse uitstraling voor je TCL 20 L+

Voorheen was de belangrijkste functie van een hoesje om je TCL 20 L+ goed te beschermen tegen de buitenwereld. In de afgelopen jaren zien we dat er steeds meer vraag is naar leuke en mooie telefoonhoesjes. Je TCL 20 L+ verdient een unieke look met behulp van een hip hoesje. Met behulp van de filter ‘Soort printje’ kun je zien of we ook een geschikt hoesje met een print hebben voor je TCL [type).

Een TCL 20 L+ hoesje bestellen

GSMpunt is al jarenlang de specialist op het gebied van telefoonaccessoires. Daarom ben je ook voor je TCL 20 L+ hoesje bij ons aan het juiste adres. Zoals aangegeven raden we je aan om gebruik te maken van onze handige filters. Als je op werkdagen voor 19:00 besteld, dan zorgen wij ervoor dat het hoesje dezelfde dag jouw kant op gaat. Heb je nog vragen bij het aanschaffen van een TCL 20 L+ hoesje, neem dan gerust contact op met onze productexperts!