Anker Soundcore Rave Mini Bluetooth Speaker Zwart

Productcode: 22-101
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De Anker Soundcore Rave Mini is de gangmaker op elk feestje. Deze Rave Mini Bluetooth Speaker heeft een sterke bas om het feest echt op gang te helpen en levert een prachtige lichtshow op de maat van de muziek. Daarbij is hij waterbestendig, zodat ook een poolparty geen probleem is.

Enorm 80W geluid

De Soundcore Rave Mini Bluetooth Speaker is uitgerust met een 5,25-inch woofer, 2-inch tweeter en een 5,25-inch passieve radiator. Deze combinatie van materialen en technologie zorgen voor een enorme 80W aan geluid met met body-shaking bass dat in realtime wordt versterkt door BassUp-technologie. Zet het volume hoger en creëer een feestje in vrijwel elke binnen- of buitenruimte..

BassUp-technologie

Geïntegreerde BassUp-technologie zorgt in de Anker Soundcore Rave Mini Bluetooth Speaker via een aangepaste signaalprocessor en geavanceerde neodymiumdrivers voor verbeterde realtime bassfrequenties van uw muziek en een versterkt geluid.

Uitzonderlijke speeltijd

De Soundcore Rave Mini Bluetooth Speaker is uitgerust met een enorme Li-ion batterij met de exclusieve energiebeheertechnologie van Anker, om het stroomverbruik op intelligente wijze te beheren voor een uitzonderlijke 18-uur speeltijd die zelfs de wildste feesten de hele nacht doorstaat. Telefoon bijna leeg? Laad uw toestel op terwijl u luistert via de ingebouwde USB-poort!

IPX7-bescherming

De Anker Soundcore Rave Mini Speaker is waar de muziek ook moet zijn geschikt en klaar. Superveilige IPX7-bescherming is moeiteloos bestand tegen morsen, regen en zelfs volledige onderdompeling in water en biedt de Rave Mini Bluetooth Speaker ondoordringbare bescherming.

Soundcore-App

Maak met deze Soundcore Rave Mini Bluetooth Speaker gebruik van de geheel nieuwe Soundcore-App en bedien de lichten, EQ en draadloze stereokoppeling direct vanaf je telefoon of tablet! Personaliseer je ervaring verder met de Light DJ-functie en laat de LED's van de Rave Mini met het Rave Party Lighting-algoritme en de onafhankelijke DSP synchroniseren op het ritme. Gebruik de app tot slot om 6 iconische partygames te spelen met je vrienden, oud en nieuw!

Voordelen van de Anker Soundcore Rave Mini Bluetooth Speaker:

  • 5,25-inch woofer, 2-inch tweeter en een 5,25-inch passieve radiator
  • Een enorme 80W aan geluid met met body-shaking bassfrequenties
  • Geïntegreerde BassUp-technologie voor verbeterde realtime bassfrequenties van uw muziek en een versterkt geluid
  • Uitzonderlijke 18-uur speeltijd die zelfs de wildste feesten de hele nacht doorstaat
  • Laad uw toestel op terwijl u luistert via de ingebouwde USB-poort
  • Superveilige IPX7-bescherming biedt de Rave Mini Bluetooth Speaker ondoordringbare bescherming
  • Bedien de lichten, EQ en draadloze stereokoppeling direct vanaf je telefoon of tablet met de Soundcore-App
  • Personaliseer je ervaring verder met de Light DJ-functie en laat de LED's synchroniseren op het ritme
  • Gebruik de Soundcore-App om 6 iconische partygames te spelen met je vrienden, oud en nieuw!

Officiële Anker distributeur.

GSMpunt is een officiële Anker distributeur.

Dit betekent dat wij door Anker geselecteerd zijn om de hoogwaardige producten van dit merk te verkopen. Bij ons is dan ook een uitgebreid assortiment te verkrijgen aan Anker accessoires, zoals o.a. de Anker PowerCore Powerbanks, PowerLine Oplaadkabels en PowerPort Thuisladers, maar ook de Soundcore Bluetooth Headsets en bijvoorbeeld de Soundcore Speakers van dit merk. Mist u het product waarnaar u op op zoek bent? Neem dan gerust even contact met ons op.

Lees meer

Specificaties

Productcode 22-101
Producent Anker
MPN A3390G11
Garantie 18 maanden
Bluetooth Versie 5.0
NFC Nee
Multipoint Pairing Ja
Aux aansluiting Nee
Microfoon Nee
Kleur Zwart
EAN 848061010138
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

BlackBerry

CAT

General Mobile

Google

Honor

HTC

Huawei

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nokia

OnePlus

Oppo

Razer

Samsung

Sony

Wiko

Wileyfox

Xiaomi

Toon meer
Klik hier voor de resultaten