Samsung Galaxy A40 Anti-Glare Display Folie Screen Protector

Productcode: 53156
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze display folie voor de Samsung Galaxy A40 beschermt uw beeldscherm tegen krassen en deuken. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm mooi te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen. Deze display folie is de perfecte bescherming voor het scherm van uw Samsung Galaxy A40, aangezien het de schadelijke invloeden van buitenaf opvangt, waardoor uw scherm zelf als nieuw blijft.

Een display folie is een dun, doorzichtig plastic laagje, die u plaatst over het scherm van uw Galaxy A40. Niet alleen beschermt deze screenprotector het display van uw Samsung toestel, maar het verbetert ook nog eens de leesbaarheid van uw scherm in direct zonlicht. 

Kwaliteit

Deze folie is ontworpen, en op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A40. Daarom hoeft u zelf niets bij te knippen. Het enige wat u hoeft te doen is het scherm vetvrij maken, de display folie op het toestel plakken zonder luchtbelletjes te creëren, en het eindresultaat bewonderen. Bij deze display folies wordt een microvezel reinigingsdoekje geleverd, waarmee u het scherm kunt schoonmaken voordat u de display folie plaatst, en nadat u klaar bent met het plaatsen. Zodoende kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van een display screenprotector. 

Voordelen van deze Samsung Galaxy A40 Anti-Glare Display Folie Screen Protector:

  • Beschermt beeldscherm tegen krassen en deuken
  • Verbetert de schermleesbaarheid in direct zonlicht
  • Speciaal op maat ontworpen voor de Samsung Galaxy A40

Lees meer

Specificaties

Productcode 53156
Merk Geen
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
Gewicht 13 gram
EAN 8719246192401
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy A40
    Samsung Galaxy A40
Reminder image

Bekijk alle Samsung Galaxy A40 Screen Protectors

4 Verschillende modellen

x