Hoco Micro-USB Kabels

Jarenlang waren Micro-USB Kabels de standaard om jouw Samsung, Huawei of andere toestellen weer op te laden of om ze te koppelen aan bijvoorbeeld je computer om bestanden over te zetten. Micro USB Kabels zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Hieronder vind je alle Micro-USB Kabels van Hoco.

Meer
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Tweede Aansluiting
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Kabel
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
Filters

De beste Hoco Micro USB Kabel vind je bij GSMpunt!

Ons assortiment Micro-USB Kabels is zorgvuldig voor jou uitgezocht door onze specialisten. Hierin staat kwaliteit en betrouwbaarheid centraal, waardoor je bij ons alleen de beste Micro USB Kabels kunt verwachten van de hoogste kwaliteit en veiligheid, zoals o.a. onze Kabels van Hoco.

Wat is een Micro USB Kabel?

Micro-USB Kabels waren jarenlang de standaard Kabels voor de aansluitingen van vooral Android telefoons. Met deze Micro USB Kabels kan je deze toestellen dus opladen, maar je kan ze ook gebruiken om je smartphone te verbinden aan je laptop of computer. De Micro-USB Kabel is in meerdere varianten beschikbaar.

De juiste Micro-USB Kabel voor jou!

Micro USB Kabels zijn er, zoals eerder aangegeven, in verschillende varianten voor jouw smartphone. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken welke Micro USB Kabel het best bij jou past.

Micro USB Kabels zijn o.a. verkrijgbaar in verschillende versies. Deze versie geeft aan hoe snel de kabel data kan versturen. Zo kan je met een Micro USB 2.0 Kabel bestanden overzetten met een snelheid tot 480 Megabit per seconde, maar is de Micro USB 3.0 variant met 5 Gigabit per seconde een snellere opvolger. Ook zijn er Micro USB 3.1 Kabels. Hiermee gaat het overzetten van data met 10 Gigabit per seconde razendsnel!

Universele Hoco Micro-USB Kabels

Naast oudere smartphones, zijn ook veel andere digitale apparaten voorzien van een Micro-USB aansluiting. Hierdoor zijn alle Hoco kabels met deze aansluiting, universeel toepasbaar op verschillende apparaten. Je kan met een Hoco Micro-USB Kabel dus je smartphone, maar ook je fotocamera en/of E-reader opladen/verbinden.

Welke Micro-USB Kabel bestellen?

Weet jij nu nog niet welke Micro USB Kabel het meest geschikt is voor jou? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze productexperts van de klantenservice kunnen je alles vertellen over onze Hoco Micro-USB Kabels en staan altijd voor jou klaar!