Huawei P40 Pro Geheugenkaarten

Hieronder ziet u alle geheugenkaarten en aanverwante accessoires die voor uw Huawei P40 Pro geschikt zijn. Gebruik een geheugenkaart in uw Huawei P40 Pro om meer foto's en video's op te slaan of om urenlang muziek op uw Huawei P40 Pro te kunnen beluisteren.

Er zijn helaas geen Geheugenkaarten gevonden voor uw Huawei P40 Pro

Vind de perfecte Huawei P40 Pro geheugenkaart

Na het aanschaffen van een nieuwe Huawei P40 Pro wilt u natuurlijk uw gegevens zoals foto’s, muziek en andere data gemakkelijk op kunnen slaan. Dit kan met een MicroSD kaart. Hieronder vindt u allerlei geheugenkaarten in verschillende groottes en verschillende type schrijfsnelheden. De twee belangrijkste eigenschappen van een Huawei P40 Pro geheugenkaart is hoeveel Gigabytes de geheugenkaart bevat en hoe snel deze data kan schrijven en lezen.

Grootte van de Huawei P40 Pro geheugenkaart

Als eerste is het belangrijk om voor uzelf te bepalen hoe groot de Huawei P40 Pro geheugenkaart moet zijn. Met grote hebben we het over het aantal Gigabytes waarover de geheugenkaart beschikt. Geheugenkaarten voor uw Huawei P40 Pro zijn verkrijgbaar tot 32GB. Het is belangrijk om voor uzelf te bepalen hoeveel extra geheugen u nodig denkt te hebben.

Huawei P40 Pro Geheugenkaart classes

Het tweede wat u zeker ter overweging moet nemen is de schrijf- en leessnelheid van een Huawei P40 Pro geheugenkaart. De snelheid van een geheugenkaart word aangegeven met een type ‘class’. De class type’s beginnen bij class 2 en zijn op zijn hoogst UHS Class 3. Aanvankelijk van het soort camera en de soort filmpjes u wilt opnemen kunt u een keuze maken welke Class geheugenkaart u nodig heeft.

Wilt u Full HD (1080p) opnemen? Bestel dan minimaal een Class 10 geheugenkaart. Wilt u alleen foto’s op de geheugenkaart zetten? Dan heeft u geen super snelle geheugenkaart nodig en kunt u een minder snelle geheugenkaart kiezen. Om video’s af te spelen is het wel handig om een snelle geheugenkaart te gebruiken, hierdoor word de video sneller ingeladen en voorkomt u het stotteren van de video.

Hieronder ziet u een lijst met de type class in combinatie met de minimum schrijf snelheid en welke video opnames de kaarten ondersteund. Hieruit kunt u zien welke class u nodig heeft voor uw Huawei P40 Pro geheugenkaart.

ClassMB (Megabyte) per secondenRecording speeds
Class 22 MB/sSD video recording
Class 44 MB/sHD (720p) recording
Class 66 MB/sHD (720p) recording
Class 1010 MB/sFull HD(1080p) recording
UHS Class 115 MB/sKan grotere Full HD video’s aan met meer frames per second
UHS Class 330 MB/s4K recording

Op deze pagina kunt u via het linker filter, binnen ons assortiment Huawei P40 Pro geheugenkaarten filteren op al deze genoemde eigenschappen. Als u nog vragen heeft over de aanschaf van een geheugenkaart voor uw Huawei P40 Pro, kunt u altijd contact opnemen met onze productexperts van de klantenservice.