Huawei P8 Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Huawei P8 vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Huawei P8 display folie tussen!

1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Huawei Ascend P8 ultra Clear Screen Protector
  Huawei Ascend P8 ultra Clear Screen Protector

  Deze screen protector voor de Huawei Ascend P8 beschermt uw beeldscherm tegen krassen, deuken en vuil dat uw telefoon kan beschadigen. Zeker wanneer u uw telefoon intensief gebruikt, is het lastig om het scherm als nieuw te houden. Een klein krasje of puntje op het scherm is gauw opgelopen.

  Geen | Plastic Folie

  € 6,95
  Op voorraad

De beste Huawei P8 display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Huawei P8 zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je P8 beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een P8 display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Huawei P8 plakken.

Een flexibele P8 screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Huawei P8 tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Huawei P8 display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een P8 display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Huawei P8 display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Huawei P8 display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Huawei P8 display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je P8 voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Huawei P8 display folie bescherming

Een display folie beschermt je P8 tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je P8 beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.