Asus ZenFone 3 Max (5.5) accessoires

Alle Asus ZenFone 3 Max (5.5) accessoires

Op deze pagina kunt u alle accessoires vinden die GSMpunt aanbiedt voor de Asus ZenFone 3 Max (5.5). Of u nu op zoek bent naar een ZenFone 3 Max (5.5) hoesje, oplader of een screen protector, GSMpunt heeft het allemaal voor u. Naast deze accessoires, zijn er natuurlijk nog talloze andere Asus ZenFone 3 Max (5.5) accessoires voor deze telefoon.

Bescherming voor de Asus ZenFone 3 Max (5.5)

Om te zorgen dat de ZenFone 3 Max (5.5) er als nieuw uit blijft zien, is een ZenFone 3 Max (5.5) hoesje noodzakelijk. Want hoezeer de constructie van de ZenFone 3 Max (5.5) verbeterd is ten opzichte van zijn voorgangers, onverwoestbaar is het niet! Binnen ons assortiment accessoires vindt u een selectie van de beste hoesjes voor de ZenFone 3 Max (5.5). Of u nu op zoek bent naar een pouch, back cover of flipcase. Bij GSMpunt vindt u het perfecte ZenFone 3 Max (5.5) hoesje er bescherming van uw toestel.

Personaliseer uw telefoon met een hoesje

Een ZenFone 3 Max (5.5) hoesje beschermt uw telefoon niet alleen tegen alle gevaren die zich voordoen tijdens het gebruik van de ZenFone 3 Max (5.5), maar geeft uw ZenFone 3 Max (5.5) ook een stijlvol uiterlijk. Een Asus ZenFone 3 Max (5.5) hoesje heeft dus meerdere doeleinden. Geef uw toestel daarom een persoonlijk tintje met een van de hoesjes uit ons assortiment!

Bescherm uw scherm met een ZenFone 3 Max (5.5) screen protector

Omdat een hoesje vaak alleen de achterkant van uw Asus ZenFone 3 Max (5.5) beschermt, is een screen protector ook geen overbodige luxe. Binnen ons assortiment ZenFone 3 Max (5.5) accessoires vindt u daarom ook een selectie aan screen protectors. Wacht dus niet langer en bescherm uw scherm tegen krassen en andere beschadigingen met een screen protector op maat.

Handig, zo’n extra oplader!

Telefoons verbruiken steeds meer stroom en vaak zijn stand-by tijden niet langer dan een dag. Dit betekent dat u iedere nacht uw toestel moet kunnen laden. Maar als u uw ZenFone 3 Max (5.5) intensief gebruikt, kan het zijn dat de batterij al leeg is voor het einde van de dag. Het is dan ook altijd handig om een extra oplader bij de hand te hebben. Zo is een oplader in de auto en op het kantoor vrijwel onmisbaar. Bekijk ons complete assortiment ZenFone 3 Max (5.5) opladers!

Verzenden en service van de ZenFone 3 Max (5.5) accessoires

Service en klanttevredenheid staan bij GSMpunt hoog in het vaandel. Daarom is het verzenden van ZenFone 3 Max (5.5) accessoires binnen Nederland voor u helemaal gratis. Daarbij worden ook alle Asus ZenFone 3 Max (5.5) accessoires die voor 18:00 worden besteld, dezelfde dag nog verzonden. Mocht u nog vragen hebben over sommige ZenFone 3 Max (5.5) accessoires, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Asus ZenFone 3 Max (5.2) hoesjes, Asus ZenWatch hoesjes en Asus ZenFone 5 / 5Z hoesjes.