Sony accessoires

Vind hier de nieuwste Sony producten en alle Sony accessoires! U heeft hieronder de mogelijkheid om te selecteren binnen welke categorie u alle Sony producten wilt bekijken. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om alle producten van Sony in een lijst te bekijken.

Sony maakte altijd deel uit van de joint venture tussen Sony en Ericsson, logischerwijs genaamd SonyEricsson. In 2011 heeft Sony besloten om de joint venture helemaal op te kopen waardoor nu dus eigendom is van Sony. Vanaf nu zullen de producten dus ook uitkomen onder de naam 'Sony'. Sony heeft de joint venture opgekocht om beter te kunnen concurreren met grootmachten op de smartphone markt als Apple en Samsung.

Sony heeft begin 2012 haar eerste smartphones aangekondigt als de NXT (Next Generation) serie. Deze serie bestaat uit de Sony Xperia S, de Xperia P, de Xperia U en de Xperia Sola. De Sony Xperia S zal gaan functioneren als vlaggenschip en heeft veelbelovende specificaties terwijl de Xperia P, Xperia U en de Xperia Sola zich gaan focussen op het midden- en lagere segment.