Krusell accessoires

Krusell is opgericht in 1991 en is van een simpel bedrijf van twee broers, uitgegroeid tot een van de grootste smartphone en tablet accessoire fabrikanten ter wereld. Met productie binnen eigen beheer en nu al aanzienlijk wat jaren ervaring, brengen ze unieke en hoogwaardige telefoonhoesjes aan de man. Meer dan drie miljoen smartphone hoesjes worden jaarlijks door Kursell verkocht.

Bent u op zoek naar screenprotectors of telefoon hoesjes van Krusell? Klik dan op een van de hier onderstaande productcategorieën en ontdek alle producten van dit merk dat wij hebben opgenomen binnen ons assortiment.

Geschiedenis van Krusell hoesjes

David en Marcus Krusell begonnen in 1991 met het starten van hun eigen bedrijf. Tegenwoordig bestaat Krusell uit meer dan 500 medewerkers over de hele wereld. In het begin was Krusell een van de eerste die telefoonhoesjes voor de bekendere Nokia en Ericsson telefoons uitbracht. De toen vooral standaard leren hoezen waren voorzien van een uniek en gepatenteerd riemclip systeem.

De markt is nogal veranderd sinds de komst van smartphones. Tegenwoordig worden hoesjes niet meer alleen gebruik voor het beschermen van een telefoon, want we zien steeds vaker dat het ook een fashion accessoire is. Ook bij Krusell zijn ze hier goed op ingestapt. Naast traditionele zakelijke lederen Krusell hoesjes, zijn er tegenwoordig ook meer kleurrijkere en stijlvollere Krusell hoesjes te vinden.

Krusell komt uit Zweden en laat dit ook trots merken bij elk product dat ze uitbrengen. Alle Krusell hoesjes zijn vernoemt naar bekende plaatsen binnen Zweden. Denk onder meer aan de bekende steden als Malmö, Karlstad en Stockholm. Al deze steden hebben een Krusell hoesje dat naar hen vernoemd is.

Stijl van uw telefoon hoesje is belangrijk voor Krusell

Natuurlijk is bescherming belangrijk, maar als het op uw telefoon aan komt, gaat het bij de keuze van een telefoon hoesje niet altijd of geheel om bescherming. Ook Krusell houdt hier uiteraard rekening mee, wat we terug zien in het uiterlijk van de hoesjes. Ook qua materiaal bestaat er veel keuze, waarbij wij voor ieder wat wils hebben opgenomen in ons uitgebreide assortiment Case-Mate hoesjes.

Krusell Hoesjes lifestyle

Uw Krusell leverancier!

Bij een webshop die de beste telefoon accessoires wil aanbieden binnen Nederland, kan een merk als Krusell uiteraard niet ontbreken. Wij doen ons best om alle producten van Krusell op te nemen in ons assortiment en op voorraad te houden. Ook hebben wij productexperts die alles weten over Krusell hoesjes, en altijd voor u klaar staan om vragen over Krusell producten voor u te beantwoorden.

Klik hier voor de resultaten