Jabra accessoires

Jabra is een internationale producent van headset en speakerphone oplossingen. Ze zijn onder meer bekend om de hoogwaardige Bluetooth headsets die ze produceren. Jabra heeft bijna duizend werknemers in dienst en verkoopkantoren over de hele wereld verspreid.

Met Jabra kunnen klanten alle klanten op. Ze erkennen het ongekende potentieel van technologie. Het stelt hen in staat om op hun eigen manier geweldige dingen te bereiken. De producten van Jabra zijn voorzien van deze technologie om gebruikers in staat te stellen te werken, te leveren en plezier te hebben op hun eigen manier. Altijd verbonden, altijd bereikbaar en altijd het beste resultaat.

Klik hieronder op een van de categorieën van Jabra om alle producten van dit merk in te zien.

Over Jabra

Bij Jabra hebben ze het geluk dat ze kunnen voortborduren op het werk van hun moederbedrijf, GN Store Nord. GN Store Nord heeft meer dan 140 jaar ervaring op het gebied van geavanceerde communicatieoplossingen, en dat biedt hun een geweldige basis van technische expertise, waarop ze het merk Jabra kunnen uitbouwen.

Jabra’s headset portfolio wordt keer op keer geprezen als de gouden standaard voor innovatie en design. Ze hebben al talloze product- en design-awards ontvangen, waaronder CES Innovation, de iF product design award, Red Dot Mobile Choice Best Accessory, de T3 Gold award en CNET Editor’s Choice. Het geeft Jabra veel voldoening als het werk zo gewaardeerd wordt, maar ze zien het ook als een uitdaging – een uitdaging om te blijven innoveren en designs te ontwikkelen die op onverwacht en bevrijdende manieren voldoen aan de eisen van klanten.

Door als partners samen te werken met de marktleiders in de telecomindustrie, zorgen ze ervoor dat hun producten relevant zijn voor de bezigheden van klanten. Ze zorgen voor het verbeteren van hun manier van werken, door naadloze connectiviteit mogelijk te maken met andere systemen.

Jabra Bluetooth Headsets

Populair binnen ons assortiment zijn zeker de Bluetooth headsets van Jabra. Deze headsets van deze marktleider op het gebiedt van Bluetooth headsets zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. Niet alleen voor het bellen zijn deze headsets populair, maar ook voor het beluisteren van muziek. Steeds meer headsets van Jabra zijn ook gericht op het beluisteren van muziek via draadloze Bluetooth technologie.

Bent u op zoek naar een Jabra Bluetooth Headset? Klik hierboven dan op de categorie headsets en laat u verassen door ons ruime assortiment.

Klik hier voor de resultaten