Adonit accessoires

"Make Your Mark" is het motto van Adonit. Het bedrijf dat bekend staat om zijn high-end stylus pennen voor touch screens. De producten van Adonit mogen uiteraard niet uit ons assortiment ontbreken en daarom vindt u hieronder alle categorieën waarin wij producten van dit merk aanbieden. Klik snel verder en ontdek alles van Adonit.

Begonnen via Kickstarter

Vijf mannen uit twee verschillende landen lanceerde met het product ‘Writer’, dat een van de eerste keyboard cases voor de iPad vormde. Kickstarter was het platform waarvandaan het bedrijf begon met ontwikkelen. Vanuit garages, kelders en thuis is het bedrijf uitgegroeid tot een bedrijf dat nu meer dan 50 werknemers telt. Een jaar na de lancering van de ‘Writer’ kwam Adonit met de eerste ‘Jot’ stylus pen. Op dit moment is Adonit industrie leidend in de ontwikkeling van stylus pennen voor touch screens.

Meer dan 2.000.000 Jots verkocht!

De stylus pennen van Adonit maken een groot verschil in de uitvoering van verschillende beroepen. Leraren, studenten, doctoren, wiskundigen, designers, managers en muzikanten; allemaal hebben via de producten van Adonit de mogelijkheid gekregen om visueel problemen op te lossen op touch screens. Het maakt niet uit wat u met de producten van Adonit doet, deze producten blijven industrie leidend als de beste stylus pennen!

De beste stylus pennen

Adonit ontwikkeld de beste stylus pennen. Van de relatief goedkope stylus pennen met het gepatenteerde ‘Precision Disk’ systeem, tot de high end stylus pennen met ‘Pixelpoint’ technologie en drukgevoeligheid. Naast hoogwaardige pennen, investeert Adonit ook op software gebiedt veel energie om de beste gebruikservaring te realiseren. Zo werkt Adonit onder meer samen met Adobe om apps nog beter te maken op de iPad i.c.m. de stylus pennen van Adonit.

Advies op maat!

Heeft u vragen over de producten van Adonit, of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact op met onze product experts van de klantenservice.