Telefoonhoesjes met Pasjes

Op zoek naar een telefoonhoesje waar je pasjes ook in kunt bewaren? Dan ben je bij GSMpunt aan het juiste adres! Bij GSMpunt hebben we verschillende soorten hoezen waar je tegelijkertijd pasjes in kunt opbergen. Zoek hieronder op je toestel naam en maak gebruik van onze handige filters op de cataloguspagina’s!

Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel
 1. 5 Jaar
  Garantie
  Buddi Drup Universeel Waterdicht Telefoon Hoesje met Koord Onderwater
  (8)
  Buddi Drup Universeel Waterdicht Telefoon Hoesje met Koord Onderwater
  € 14,95
  Op voorraad
Zoek jouw toestel
Zoek jouw toestel

Handig, zo’n telefoonhoes waar je pasjes in kunt bewaren!

Steeds meer telefoongebruikers gebruiken het hoesje als portemonnee, dit komt omdat jij je telefoon standaard meeneemt als je uit huis gaat. We betalen ieder jaar steeds minder met contant geld en het pinnen wordt steeds populairder. Dit doen we namelijk met een pinpas, creditcard of andere betaalpassen.

Naast de betaalpas nemen we ook steeds meer andere pasjes mee. Denk hierbij aan je ID kaart, rijbewijs, OV kaart en allerlei klantenkaarten van diverse fysieke winkels. Met behulp van een handige telefoonhoes die ruimte biedt voor pasjes hoef je nooit meer een extra portemonnee of tas meer mee te nemen en heb je alles bij de hand. Daarnaast is je mobiele telefoon ook beschermd tegen krassen en vallen, een win-win situatie dus!

Verschillende soorten

Je hebt verschillende soorten telefoonhoesjes waar je tegelijkertijd pasjes in kunt bewaren. Echter is de telefoonhoesjes met portemonnee, ook wel bekend als book cases de populairste variant. Echter zien we dat telefoonhoesje met pashouders ook steeds populairder worden. Hieronder lichten we ze kort uit.

Telefoonhoesje met portemonnee

Telefoonhoesje met portemonnee worden ook wel book cases genoemd. Bij een book case wordt je toestel volledig beschermd tegen de buitenwereld. Daarnaast zijn er vaak bij de meeste book cases een aantal uitsparingen gemaakt voor pasjes en geld. Hierdoor kun je eenvoudig je pasjes mee dragen in combinatie met je telefoonhoes.

Telefoonhoesje met pasjeshouder

Een hoesje met pashouder bestaat vaak uit een back cover met een handige uitsparing. In deze backcovers zijn aan de achterkant een functionaliteit gebouwd waardoor je twee of drie pasjes in kunt bewaren. De pasjes worden dus aan de achterkant van je toestel goed bewaard. Een hoes met een pashouder is ideaal voor telefoongebruikers die het scherm altijd willen kunnen zien, op zoek zijn naar een hoesje waar je pasjes in kunt bewaren en daarnaast geen behoefte hebben aan een (grotere) wallet case. Echter zijn deze hoesjes vaak alleen beschikbaar voor de populaire toestellen. Zoek je toestel op bovenaan deze pagina en kijk aan bij filters of je kunt filteren op ‘back cover’.

Ruimte voor meerdere pasjes

Heb je liever een hoesje die over veel ruimte beschikt voor de pasjes of ga je liever voor een compactere variant? Bij GSMpunt kun je filteren op de ruimte voor het aantal pasjes. We maken onderscheid in hoesjes die ruimte hebben voor één pasje, twee pasjes, drie pasjes of meer dan drie pasjes. Zo kun je precies selecteren wat bij jou past. Op de productpagina wordt aangegeven of er ook ruimte is voor eventueel contant geld.

Geschikt voor verschillende toestellen

Bij GSMpunt heb je keuze uit meer dan 18.000 verschillende producten die verdeeld zijn onder verschillende productcategorieën. Voor ieder toestel moet een op maat gemaakte hoes gemaakt worden. Grote kans dat we ook een geschikt telefoonhoesje met pasjes voor jouw toestel hebben. Zoals hierboven ook al vaker wordt vermeld raden we aan om gebruik te maken van onze productfilters zodat je eenvoudig het juiste hoesje kan vinden.

 1. Samsung Galaxy S24 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Ultra
 2. Samsung Galaxy S24 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S24 Plus
 3. Samsung Galaxy S24 hoesjes
  Samsung Galaxy S24
 4. Samsung Galaxy A55 hoesjes
  Samsung Galaxy A55
 5. Apple iPhone 13 hoesjes
  Apple iPhone 13
 6. Apple iPhone 15 Pro hoesjes
  Apple iPhone 15 Pro
 7. Samsung Galaxy S23 hoesjes
  Samsung Galaxy S23
 8. Apple iPhone 14 Pro hoesjes
  Apple iPhone 14 Pro
 9. Apple iPhone 15 hoesjes
  Apple iPhone 15
 10. Samsung Galaxy A54 hoesjes
  Samsung Galaxy A54