Cyber Monday Cyber Monday Cyber Monday

iPhone 4 / 4S Onderdelen

Heeft u uw Apple iPhone 4 / 4S laten vallen? Of is er een defect aan uw Apple iPhone 4 / 4S dat u zelf kunt repareren? Zelf repareren is vaak veel goedkoper dan uw toestel laten repareren door een reparatiecentrum. De meeste reparaties zijn met een beetje handigheid prima zelf te doen. Hieronder vindt u de Apple iPhone 4 / 4S onderdelen die we in het assortiment hebben.

Meer
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Simkaart Verwijder Pin Gereedschap Tool
  Simkaart Verwijder Pin Gereedschap Tool

  Om uw simkaart uit de telefoon te krijgen heeft u speciaal gereedschap nodig. Deze Simcard tool is hier speciaal voor gemaakt. Dit product is universeel en kan voor nagenoeg alle telefoons gebruikt worden die een klein pinnetje nodig hebben om de simkaart te verwijderen.

  Geen

  € 4,95
  Op voorraad

De juiste Apple iPhone 4 / 4S onderdelen

Het is al weer even geleden dat de iPhone 4 / 4S werd gepresenteerd door Apple. Hoewel de Apple iPhone 4 / 4S nog in perfecte staat was toen deze voor het eerst uit zijn verpakking werd gehaald, kan het zijn dat deze ondertussen al wat gebruiker sporen en schade heeft. Gelukkig zijn veel onderdelen zelf te vervangen en kunt u vaak zelf uw Apple iPhone 4 / 4S repareren. Alle onderdelen die wij kunnen leveren voor de Apple iPhone 4 / 4S vindt u in het bovenstaande overzicht. Wacht dus niet langer, maar repareer uw Apple iPhone 4 / 4S vandaag nog!

Gereedschap voor het repareren van uw Apple iPhone 4 / 4S

Voor het repareren van de Apple iPhone 4 / 4S heeft u uiteraard wel het juiste gereedschap nodig. Ook voor het gereedschap voor het repareren van uw toestel, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons complete assortiment Apple iPhone 4 / 4S gereedschap.

Meer informatie over Apple iPhone 4 / 4S onderdelen

Wilt u meer informatie over de Apple iPhone 4 / 4S onderdelen die te vinden zijn via deze pagina? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met ons. Ook als u producten niet kunt vinden binnen ons assortiment kunt u contact op nemen met de medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste onderdelen om uw Apple iPhone 4 / 4S te kunnen repareren.

Heeft u uw toestel gerepareerd, voorkom dan dat deze nogmaals beschadigd raakt middels een Apple iPhone 4 / 4S hoesje of screen protector.