Vanwege de lockdown is het mogelijk dat je bestelling langer onderweg is. Klik hier voor meer informatie.

iPhone 4 / 4S Batterijen

Voor veel telefoons geldt dat de batterij dagelijks moet worden opgeladen. Na verloop van tijd treedt dan slijtage op en merk je dat de batterij steeds minder lang meegaat. Gaat uw Apple iPhone 4 / 4S batterij niet lang genoeg meer mee, of wilt u een reservebatterij voor uw Apple iPhone 4 / 4S? Hieronder staan de Apple iPhone 4 / 4S batterijen die we in het assortiment hebben opgenomen. Met een nieuwe batterij kunt u uw Apple iPhone 4 / 4S weer volop gebruiken.

Meer
Er zijn helaas geen Batterijen gevonden voor uw Apple iPhone 4 / 4S

De beste Apple iPhone 4 / 4S batterij

Hoe weet u nu welke batterij geschikt is voor de Apple iPhone 4 / 4S? Nou simpel! Op deze pagina vindt u enkel batterijen die passen en werken in combinatie met de iPhone 4 / 4S. Wij hebben deze batterijen uitvoerig voor u getest en nagekeken op werking met de iPhone 4 / 4S. Zo kunt u eenvoudig en snel de juiste batterij voor uw Apple iPhone 4 / 4S vinden.

Waarom uw Apple iPhone 4 / 4S batterij hier kopen?

Bij ons staat niet alleen prijs, maar bovenal kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven er naar een compleet assortiment aan te bieden, waarbij de batterij voor uw Apple iPhone 4 / 4S uiteraard niet mag ontbreken. Ook zijn wij transparant in wat wij leveren. Bij ons staat duidelijk vermeld of wij een originele of non-originele batterij voor uw iPhone 4 / 4S leveren. Bestel eenvoudig en snel de batterij voor uw Apple iPhone 4 / 4S en wij leveren deze indien op voorraad binnen een werkdag. Ook bieden wij twee jaar garantie op alle batterijen voor de Apple iPhone 4 / 4S. Lees hieronder meer over onze speciale batterij garantie.

Twee jaar garantie op uw Apple iPhone 4 / 4S batterij

Zoals vermeld vinden wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk. Standaard geeft Apple een half jaar garantie op de batterij van uw iPhone 4 / 4S, maar bij het aanschaffen van een batterij bij GSMpunt, krijgt u maar liefst twee jaar garantie! Dit betekent dat u bij iedere Apple iPhone 4 / 4S batterij, twee jaar garantie ontvangt.

Advies op maat?

Wilt u meer informatie over het kopen van een Apple iPhone 4 / 4S batterij? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze productspecialisten staan altijd voor u klaar.