Xiaomi Redmi 7A Tempered Glass

Jouw Xiaomi Redmi 7A is een kwetsbaar toestel, waarbij beschadigingen aan o.a. het display in een klein hoekje liggen. Een screenprotector kan hiervoor de optimale oplossing zijn, waarvan een Xiaomi Redmi 7A Telefoonglaasje de meest sterke bescherming kan en zal bieden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 2 van 2 | Per pagina
Filters

  1. 4smarts Second Glass Xiaomi Redmi 7AAanbieding
    4smarts Second Glass Xiaomi Redmi 7A
    € 6,95
    Op voorraad

Ruim assortiment glazen Xiaomi Redmi 7A screenprotectors

Het display van je Xiaomi Redmi 7A is zeer gevoelig voor beschadigingen. Wij raden dan ook aan om preventief maatregelen te nemen om deze schade te voorkomen door je scherm goed te beschermen. De stevigste mogelijkheid hiervoor is om een Xiaomi Redmi 7A screenprotector van (gehard) glas te nemen, die je kan vinden in ons Tempered Glass assortiment.

Een Tempered Glass screenprotector biedt deze bescherming door een tweede, extra glazen Xiaomi Redmi 7A beschermlaag te vormen over het display. Hiermee komen schokken en stoten die eerst op het display van je Redmi 7A terecht zouden komen, nu op de Tempered Glass terecht. Voor een volledige bescherming inclusief zijkanten en achterkant van je Xiaomi Redmi 7A, raden wij aan om Xiaomi Redmi 7A telefoonglaasjes in combinatie met een hoesje te gebruiken. Onze ervaring leert dat dit de beste 360° bescherming zal bieden voor jouw Xiaomi Redmi 7A!

Verschillende soorten Redmi 7A glasplaatjes

Volledig dekkende, 3D beschermglaasjes

Niet alle glazen screenprotectors zijn gemaakt om zich om de gehele randen van je smartphone display te hechten, inclusief eventuele afgeronde hoeken. De oplossing voor deze problemen is een volledig dekkende 3D Xiaomi Redmi 7A Tempered Glass. Deze screenprotectors vormen zich namelijk wel om de rondingen van je smartphone en zijn dus volledig dekkend!

Case Friendly screenprotectors

Waar hierboven een Full Cover 3D Xiaomi Redmi 7A Tempered Glass werd benoemd, zijn er ook Xiaomi Redmi 7A die bewust extra ruimte aan de randen overlaten. Dit zijn Case Friendly telefoonglaasjes voor je Xiaomi Redmi 7A. Dit soort glasplaatje onderscheidt zich hiermee, omdat deze ideaal zijn om te combineren en te gebruiken met een telefoonhoesje.

De beste screenprotectors van glas

We hebben inmiddels de verschillende soorten uitgelicht, waarmee iedereen zijn/haar wensen voor een glazen Xiaomi Redmi 7A screenprotector kan vervullen met een bepaald soort. Echter bieden wij, naast het soort screenprotector ook een variërend aanbod in de hardheid/sterkte en merken Tempered Glasses.

Xiaomi Redmi 7A Glass Protectors met 9H hardheid

De glazen screenprotectors uit ons assortiment bevatten allemaal hoogwaardige materialen en zijn ook allemaal van een goede kwaliteit. Echter zijn de Xiaomi Redmi 7A telefoonglaasjes met een hardheid van 9H echt het sterkst in zijn soort. 9H geeft de hoogste waarde weer, gemeten op de hardheidsschaal van Friedrich von Hardmuth. Deze schaal is een hardheidstest, waarbij een potlood in een hoek van 45 graden op het scherm wordt gedrukt. 9H Xiaomi Redmi 7A screenprotectors hebben deze test in de hoogste druk weerstaan, zonder enige beschadiging!

De grootste voordelen van Xiaomi Redmi 7A telefoonglaasjes

✅ De stevigste en beste soort screenprotector door productie uit stevig, gehard glas;
✅ Perfect gesneden glasplaatjes, op maat voor jouw Xiaomi Redmi 7A;
✅ De meest eenvoudig te monteren screenprotector op jouw Redmi 7A, met een kleine kans op luchtbellen;
✅ Vind hier een groot assortiment Xiaomi Redmi 7A Tempered Glasses in verschillende soorten, sterkten en merken.

Filters