Xiaomi Redmi 4X Tempered Glass

Hieronder staan de Xiaomi Redmi 4X tempered glass screen protectors die we in het assortiment hebben. Voorkom krassen op het beeldscherm met een glasplaatje als extra beschermende laag.

1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Xiaomi Redmi 4X Tempered Glass Screen Protector
  Xiaomi Redmi 4X Tempered Glass Screen Protector

  Een tempered glass screen protector is niet zomaar een screen protector. Door gebruik te maken van nano technologieën is men er in geslaagd om screen protector te maken met veel voordelen ten opzichte van een normale display folie voor de Xiaomi Redmi 4X. De tempered glass screen protector biedt meer bescherming tegen krassen en stoten.

  Geen | Tempered Glass

  € 9,95
  Op voorraad

Xiaomi Redmi 4X gehard glas

Voor de populairste smartphones hebben wij glazen screen protectors in het assortiment. Deze zogenaamde tempered glass screen protectors vormen zich als een tweede glas over je Xiaomi Redmi 4X . Doordat verschillende technologieën worden gebruikt om dit glas zo dun en sterk mogelijk te maken, wordt de goed beschermd. Het grote verschil ten opzichte van een folie is dat het ook een bescherming biedt tegen barsten. Wanneer het normaal zal barsten bij een val of stoot bij frontale impact, zal dat met een glazen screen protector nagenoeg niet gebeuren. Naast het gebruik van een tempered glass raden wij alsnog het gebruik van een Xiaomi Redmi 4X hoesje aan. Het feit blijft dat als een smartphone precies op een hoek valt, de kans dat het scherm barst nog steeds erg groot is.

Installatie van een Tempered Glass

Een tempered glass is gemakkelijker te installeren dan een normale screen protector. Zorg eerst met de bijgeleverde doekjes dat het Xiaomi Redmi 4X scherm goed schoon is. Vervolgens kan het tempered glass plaatje op de juiste manier gepositioneerd worden. Nu is het enkel nog een kwestie van in het midden van het glasplaatje drukken waarna deze zichzelf aan het scherm van de Xiaomi Redmi 4X zal hechten. Tempered glass is hierdoor dus eenvoudiger aan te brengen dan een normale screen protector. Hieronder vermelden we nog even een korte beschrijving over het bevestigen van een Tempered Glass screen protector.

 1. Reinig het beeldscherm met het alcoholgaasje en het microvezeldoekje
 2. Plaats het glas recht en egaal op het beeldscherm
 3. Met één vinger in het midden van het glas drukken
 4. Eventuele luchtbelletjes naar de zijkant drukken

Waarom is Tempered Glass beter?

Doordat er een tempered glass screen protector van gehard glas is gemaakt zorgt dit voor een extra beschermlaag aan de voorkant van de Xiaomi Redmi 4X. Bij directe impact aan de voorkant van de telefoon zal het tempered glass extra stevigheid bieden en wellicht breken. Dit zorgt er in de meeste gevallen wel voor dat het dure scherm van de Xiaomi Redmi 4X niet zal breken. Het is natuurlijk goedkoper om een screen protector te vervangen dan het gehele scherm van de smartphone.

Xiaomi Redmi 4X 9H Tempered Glass

Natuurlijk zoek je wel de beste kwaliteit uit als het gaat om het beschermen van je smartphone. De hardheid van een tempered glass screen protector is belangrijk. Hiermee wordt aangegeven hoeveel druk het glas kan hebben voordat deze breekt. 9H tempered glass is het hardste glas dat beschikbaar is voor smartphones. Hiermee kunt je de Xiaomi Redmi 4X dus optimaal beschermen.

Voor- en nadelen van een Tempered Glass

 • + Erg gemakkelijk aan te brengen
 • + Bescherming tegen barsten
 • + Waterdichte coating
 • - Iets dikker dan een folie
 • - Duur in aanschaf
 • - Kan niet in combinatie met elk hoesje

Vragen over de Xiaomi Redmi 4X Tempered Glass?

Heb je vragen over de Xiaomi Redmi 4X tempered glass screen protectors uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de productexperts van onze klantenservice. Zij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste screen protector voor je Xiaomi Redmi 4X. Ook met vragen over de compatibiliteit met hoesjes kun je terecht bij onze productexperts.