Xiaomi Mi Play accessoires

Alle Xiaomi Mi Play accessoires

Voor de Xiaomi Mi Play biedt GSMpunt veel verschillende accessoires aan. Via deze pagina vindt u alle accessoires die geschikt zijn voor uw toestel. Naast de op maat gemaakte accessoires, zijn er ook veel universele accessoires. Bij accessoires kunt u denken aan een Mi Play hoesje, oplader of een screen protector. Bent u op zoek naar een Mi Play hoesje? Dan kunt u deze eenvoudig vinden bij de categorie hoesjes. Is uw Mi Play oplader kapot? Dan kunt u onder de categorie opladers eenvoudig een nieuwe oplader vinden.

Geen beschadigde Xiaomi Mi Play

Een nieuwe Mi Play is een mooie Mi Play. U vindt het ongetwijfeld belangrijk dat uw Xiaomi Mi Play er zo lang mogelijk als nieuw uitziet. Hiervoor is bescherming erg belangrijk. Het beschermen van uw telefoon kunt u doen met een hoesje en een screen protector. Vooral bij de hoesjes waarbij het scherm niet bedekt is, raden wij het gebruik van een screen protector altijd aan!

Een hoesje biedt uw toestel niet alleen bescherming, maar het kan er ook voor zorgen dat uw telefoon een totaal ander uiterlijk krijgt. Hierdoor is uw Xiaomi Mi Play toch een beetje anders dan dat deze zou zijn zonder hoesje. Hier kunt u lederen hoesjes vinden, die zorgen voor een zakelijke uitstraling. Deze hoesjes zijn in verschillende soorten te bestellen. De meest bekende hoesjes zijn de flip cases en de back covers. Als u een meer speelse uitstraling wilt geven aan uw telefoon, is een TPU hoesje misschien iets voor u. Deze Mi Play hoesjes geven uw telefoon een persoonlijk tintje.

Xiaomi Mi Play screen protector

Een krasje op uw Mi Play is snel gemaakt. Met een screen protector zorgt u ervoor, dat er geen krassen op het scherm van uw Xiaomi Mi Play komen. Het scherm zal er altijd uit zien als nieuw, zonder dat het opvalt dat er een Mi Play screen protector op uw scherm is geplaatst. De screen protectors zijn doorzichtig, waardoor alles op het scherm goed zichtbaar blijft. Ook het materiaal waarvan de Mi Play screen protector gemaakt is, zorgt er niet voor dat uw Xiaomi Mi Play moeilijker te bedienen is.

Zorgeloos onderweg

Is de Xiaomi Mi Play batterij bijna leeg, maar hebt u geen tijd om uw Mi Play op te laden? Dan is een power bank een perfecte oplossing. Hiermee kunt u uw Xiaomi Mi Play ook onderweg opladen, en komt u nooit met een lege accu te zitten. Ook kan zo’n oplader als reserve oplader gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor in uw tas of auto. Met een reserve oplader hoeft u nooit bang te zijn dat uw Mi Play niet meer gebruikt kan worden.

Service en verzenden

Ook voor de Xiaomi Mi Play accessoires willen wij u graag een goede service bieden. Wanneer u Mi Play accessoires hebt besteld en betaald voor 18:00 uur, worden de Xiaomi Mi Play accessoires dezelfde dag nog verzonden. Binnen Nederland is het verzenden helemaal gratis.

Voor verder vragen, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Bij GSMpunt bent u ook aan het juiste adres voor Xiaomi Mi 9T hoesjes, Xiaomi Mi 9T Pro hoesjes en Xiaomi Redmi Note 7 hoesjes.

Klik hier voor de resultaten