Xiaomi Mi 9 Lite Tempered Glass

Jouw Xiaomi Mi 9 Lite is een kwetsbaar toestel, waarbij beschadigingen aan o.a. het display in een klein hoekje liggen. Een screenprotector kan hiervoor de optimale oplossing zijn, waarvan een Xiaomi Mi 9 Lite Telefoonglaasje de meest sterke bescherming kan en zal bieden.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
Filters

Ruim assortiment glazen Xiaomi Mi 9 Lite screenprotectors

Het display van je Xiaomi Mi 9 Lite is zeer gevoelig voor beschadigingen. Wij raden dan ook aan om preventief maatregelen te nemen om deze schade te voorkomen door je scherm goed te beschermen. De stevigste mogelijkheid hiervoor is om een Xiaomi Mi 9 Lite screenprotector van (gehard) glas te nemen, die je kan vinden in ons Tempered Glass assortiment.

Een Tempered Glass screenprotector biedt deze bescherming door een tweede, extra glazen Xiaomi Mi 9 Lite beschermlaag te vormen over het display. Hiermee komen schokken en stoten die eerst op het display van je Mi 9 Lite terecht zouden komen, nu op de Tempered Glass terecht. Voor een volledige bescherming inclusief zijkanten en achterkant van je Xiaomi Mi 9 Lite, raden wij aan om Xiaomi Mi 9 Lite telefoonglaasjes in combinatie met een hoesje te gebruiken. Onze ervaring leert dat dit de beste 360° bescherming zal bieden voor jouw Xiaomi Mi 9 Lite!

Verschillende soorten Mi 9 Lite glasplaatjes

Volledig dekkende, 3D beschermglaasjes

Niet alle glazen screenprotectors zijn gemaakt om zich om de gehele randen van je smartphone display te hechten, inclusief eventuele afgeronde hoeken. De oplossing voor deze problemen is een volledig dekkende 3D Xiaomi Mi 9 Lite Tempered Glass. Deze screenprotectors vormen zich namelijk wel om de rondingen van je smartphone en zijn dus volledig dekkend!

Case Friendly screenprotectors

Waar hierboven een Full Cover 3D Xiaomi Mi 9 Lite Tempered Glass werd benoemd, zijn er ook Xiaomi Mi 9 Lite die bewust extra ruimte aan de randen overlaten. Dit zijn Case Friendly telefoonglaasjes voor je Xiaomi Mi 9 Lite. Dit soort glasplaatje onderscheidt zich hiermee, omdat deze ideaal zijn om te combineren en te gebruiken met een telefoonhoesje.

De beste screenprotectors van glas

We hebben inmiddels de verschillende soorten uitgelicht, waarmee iedereen zijn/haar wensen voor een glazen Xiaomi Mi 9 Lite screenprotector kan vervullen met een bepaald soort. Echter bieden wij, naast het soort screenprotector ook een variërend aanbod in de hardheid/sterkte en merken Tempered Glasses.

Xiaomi Mi 9 Lite Glass Protectors met 9H hardheid

De glazen screenprotectors uit ons assortiment bevatten allemaal hoogwaardige materialen en zijn ook allemaal van een goede kwaliteit. Echter zijn de Xiaomi Mi 9 Lite telefoonglaasjes met een hardheid van 9H echt het sterkst in zijn soort. 9H geeft de hoogste waarde weer, gemeten op de hardheidsschaal van Friedrich von Hardmuth. Deze schaal is een hardheidstest, waarbij een potlood in een hoek van 45 graden op het scherm wordt gedrukt. 9H Xiaomi Mi 9 Lite screenprotectors hebben deze test in de hoogste druk weerstaan, zonder enige beschadiging!

De grootste voordelen van Xiaomi Mi 9 Lite telefoonglaasjes

✅ De stevigste en beste soort screenprotector door productie uit stevig, gehard glas;
✅ Perfect gesneden glasplaatjes, op maat voor jouw Xiaomi Mi 9 Lite;
✅ De meest eenvoudig te monteren screenprotector op jouw Mi 9 Lite, met een kleine kans op luchtbellen;
✅ Vind hier een groot assortiment Xiaomi Mi 9 Lite Tempered Glasses in verschillende soorten, sterkten en merken.