PanzerGlass Privacy Camslider CF Glass Apple iPhone 12 Pro Max

Productcode: 71221
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Met de PanzerGlass Privacy CamSlider bescherm je jouw smartphone én jouw privacy. Deze tempered glass sceen protector is gemaakt van speciaal glas, waardoor anderen niet mee kunnen gluren op jouw scherm. Daarnaast heeft het een CamSlider. Deze kun je over jouw camera schuiven, zodat kwaadwillenden niet door jouw camera kunnen kijken.

Deze Panzerglass Apple iPhone 12 Pro Max Privacy Glass Screen Protector is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 12 Pro Max. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Apple iPhone 12 Pro Max screen protector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screen protector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Apple iPhone 12 Pro Max screen protector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Apple iPhone 12 Pro Max screen protector is ontwikkeld om de Apple iPhone 12 Pro Max te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screen protector is dat het gebruiksgemak van jouw toestel niet wordt belemmerd. Je zult dus niet merken dat de Apple iPhone 12 Pro Max screen protector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Apple iPhone 12 Pro Max is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van jouw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screen protector wordt een screen protector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra je de Panzerglass screen protector op de Apple iPhone 12 Pro Max legt.

Panzerglass Apple iPhone 12 Pro Max in het kort

  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van jouw toestel.
  • Speciaal glas beschermt tegen meegluurders
  • CamSlider om jouw camera te bedekken

Nothing beats PanzerGlass™

PanzerGlass screenprotector

Een PanzerGlass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 71221
Merk PanzerGlass
Garantie 12 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Ja
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 5711724127151
Toon meer

Reviews

(2 reviews)

2.5
uit 5 sterren
Berchem
16-11-2020

Face ID werkt niet

U kunt op alle mogelijke manieren proberen maar op de nieuwe iPhone 12 pro Max werkt dit niet correct.

Was deze review nuttig?

Danny Ik raad dit product aan
02-12-2020

Goede service

Bestelling zoals gemeld veilig en op tijd toegekomen

Was deze review nuttig?

Vraag en antwoord

Kan ik deze PanzerGlass combineren met een hoesje? Past dat?
Vraag van Sabine
1 Antwoord

Deze PanzerGlass screen protector is zoals PanzerGlass het vermeld "Case Friendly". Dit betekent dat het met alle hoesjes perfect te combineren is.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 12 Pro Max
    Apple iPhone 12 Pro Max