PanzerGlass Apple iPhone XR Privacy Glass Screenprotector

Bekijk productvideo
Productcode: 52601
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass iPhone XR Privacy Glass Screenprotector is op maat gemaakt voor de iPhone XR. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass iPhone XR screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass iPhone XR screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass iPhone XR screenprotector is ontwikkeld om de iPhone XR te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de iPhone XR screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass iPhone XR is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de iPhone XR legt.

Panzerglass iPhone XR in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
  • Extra privacy dankzij speciale technologie.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 52601
Merk PanzerGlass
MPN PZ-P2640
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Ja
EAN 5711724126406
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone XR
    Apple iPhone XR

Bekijk alle Apple iPhone XR Screen Protectors

33 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten