Nokia 6 (2018) Draadloze opladers

Alle draadloze opladers voor de Nokia 6 (2018) in één handig overzicht. Is je batterij leeg en vindt je het niet fijn om telkens die kabel weer in je telefoon te doen? Dan raden wij aan om een draadloze oplader te kopen.

Meer
Filters
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kabellengte
Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Ondersteunt Fast Charge
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Nillkin Type-C Wireless Charging ReceiverAanbieding
  (9)
  Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver

  Beschikt je toestel nog niet over de wireless charging (draadloos laden) technologie, maar wil je daar toch gebruik van te maken? Dan is deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver de oplossing. Deze Nillkin Type-C Wireless Charging Receiver plug je simpel in je USB-C poort en je kunt genieten van het draadloos laden.

  Nillkin | Zwart | Draadloze laders (QI) | USB-C | Kort (tot 0,5m)

  16,95 € 14,95
  Op voorraad

Een draadloze QI oplader kopen voor de Nokia 6 (2018)

Een draadloze oplader, ook wel wireless charger genoemd, heeft verschillende voordelen. Je legt je Nokia 6 (2018) gewoon op de pad en het opladen kan beginnen. Een groot voordeel van een draadloze oplader is dat je niet telkens een kabel in je Nokia 6 (2018) hoeft te doen.

Een originele Nokia wireless charger

Als je een telefoon hebt van het merk Nokia, dan kunnen we ons voorstellen dat je ook een originele Nokia oplader wilt voor je Nokia 6 (2018). Op deze pagina kun je filteren op verschillende specificaties. Hier kun je ook aangeven dat je op zoek bent naar een draadloze oplader van Nokia.

Draadloos opladen met een hoesje om je Nokia 6 (2018)

Veel mensen vragen zich af of hun Nokia telefoon nog wel draadloos kan opladen als er een hoesje om de Nokia 6 (2018) zit. Hier kunnen we heel kort op reageren. Het antwoord is namelijk ja. Het draadloos QI laden in zo sterk, dat de telefoon en de wireless charger gewoon contact maken als er een hoesje om de telefoon zit. Soms laadt de telefoon iets langzamer op, maar dit is bijna niet te merken.

Wireless fast charging voor de Nokia 6 (2018)

Om je telefoon extra snel op te laden, zijn er draadloze snelladers ontwikkeld. Deze draadloze laders zorgen ervoor dat je je Nokia 6 (2018) binnen korte tijd volledig is opgeladen, zodat je er weer gebruik van kunt maken. Voorkom dat je onbereikbaar bent, en zorg dus altijd dat je telefoon is opgeladen! Deze snellaadfunctie moet wel compatibel zijn met je telefoon. Als je hier vragen over heeft, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Wireless charger met kabel

Bij een draadloze lader wordt vaak geen kabel meegeleverd. Dit is iets wat wel wordt verwacht. In veel gevallen kun je gewoon de oplader gebruiken die bij je Nokia 6 (2018) is geleverd. Met de komst van USB-C is dit helaas niet altijd meer het geval.Gelukkig is het bij GSMpunt.nl mogelijk om een bundel van draadloze oplader met kabel aan te schaffen.