Telefoonhoesjes en Smartphonehoesjes

De lederen telefoonhoesjes die GSMpunt aanbiedt zijn allemaal van erg hoge kwaliteit. Een lederen hoesje voelt voor veel mensen vertrouwd aan en je zult merken dat een echt leren telefoonhoesje langer meegaat dan andere hoesjes. Dankzij de uitstraling van een leren hoesje bescherm je je telefoon in stijl.

Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel
Zoek uw toestel

Het voordeel van een leren telefoonhoesje

Een groot voordeel van een leren telefoonhoesje is dat het niet zo snel afbreekt als een hoesje van plastic. Daarbij zorgt de dikke laag ervoor dat de klap bij een eventuele val wordt opgevangen door het hoesje. Een ander pluspunt is de duurzaamheid van een lederen hoesje. Dit hoesje blijft veel langer intact dan andere hoesjes. Na verloop van tijd zie je natuurlijk wel gebruikerssporen, maar bij een leren hoesje zorgt dit voor een uniek en (misschien wel) nog mooier design.

Populariteit van leren telefoonhoesjes

De vraag naar functionele en duurzame bescherming voor telefoons wordt steeds groter. Je kunt zich voorstellen dat er dus steeds meer gezocht wordt naar een leren telefoonhoesje. Er is te zien dat merken vaker beginnen met het maken van deze leren hoesjes. Grote merken in deze categorie hoesjes zijn Rosso en Valenta.

Rosso hoesjes

Rosso hoesjes

Dit merk is een nieuwkomer op de markt van de telefoonaccessoires. Naast screenprotectors en PU leren hoesjes, biedt Rosso ook lederen telefoonhoesjes aan van een erg hoge kwaliteit. In een korte tijd zijn de leren hoesjes enorm populair geworden. Dit komt omdat Rosso zich ook richt op de toestellen die relatief goedkoop zijn. Zij maken dus ook leren hoesjes voor goedkope telefoons.

Bescherm je telefoon

Het materiaal leer is over het algemeen redelijk prijzig, helemaal als je het vergelijkt met andere materialen waarvan telefoonhoesjes gemaakt zijn. Mede hierdoor wordt er voor de lederen telefoonhoesjes vaak een hoger geldbedrag betaald dan voor andere hoesjes. Telefoonhoesjes van leer worden daarom niet voor elke telefoon gemaakt. Vaak zijn deze hoesjes alleen beschikbaar voor de duurdere telefoons. Het is zonde dat zo’n dure telefoon beschadigd raakt. Bescherm je telefoon goed, met een duurzaam leren telefoonhoesje.

 1. Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S20 Ultra
 2. Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S20 Plus
 3. Samsung Galaxy S20 hoesjes
  Samsung Galaxy S20
 4. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11
 5. Samsung Galaxy S10 hoesjes
  Samsung Galaxy S10
 6. Samsung Galaxy A50 hoesjes
  Samsung Galaxy A50
 7. Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019) hoesjes
  Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2019)
 8. Samsung Galaxy A51 hoesjes
  Samsung Galaxy A51
 9. Samsung Galaxy A40 hoesjes
  Samsung Galaxy A40
 10. Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S10 Plus
Klik hier voor de resultaten