Zoek uw toestel
Zoek uw toestel

Telefoonhoesjes voor de populairste telefoons

Voor iedere telefoon vindt u binnen ons assortiment het perfecte hoesje. Hieronder staat een selectie van de meest populaire toestellen van dit moment, waar wij een compleet assortiment telefoonhoesjes voor bieden. Selecteer hieronder uw telefoon en vind het hoesje dat u zoekt.

Staat uw telefoon niet in de hier onderstaande selectie? Navigeer dan naar uw toestel via onze telefoon accessoires pagina, of begin te navigeren via de merken in het bovenste menu van onze site.

 1. Samsung Galaxy S20 hoesjes
  Samsung Galaxy S20
 2. Samsung Galaxy S20 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S20 Plus
 3. Samsung Galaxy S20 Ultra hoesjes
  Samsung Galaxy S20 Ultra
 4. Samsung Galaxy A50 hoesjes
  Samsung Galaxy A50
 5. Apple iPhone 11 hoesjes
  Apple iPhone 11
 6. Samsung Galaxy S10 hoesjes
  Samsung Galaxy S10
 7. Samsung Galaxy A51 hoesjes
  Samsung Galaxy A51
 8. Samsung Galaxy S10 Plus hoesjes
  Samsung Galaxy S10 Plus
 9. Apple iPhone XR hoesjes
  Apple iPhone XR
 10. Samsung Galaxy A70 hoesjes
  Samsung Galaxy A70

De aanschaf van een nieuwe telefoon gaat tegenwoordig vrijwel altijd gepaard met de aanschaf van een nieuw telefoonhoesje. Zelfs voor de nieuwste toestellen vindt u binnen ons assortiment een geschikt telefoonhoesje. Zo hebben wij nu al hoesjes voor de nieuwe Samsung Galaxy Fit E, Samsung Galaxy Fit, Samsung Galaxy Z Flip, Samsung Galaxy S10 5G, en de Motorola Moto G8 Power! Uiteraard kunt u ook de beste hoesjes voor alle andere toestellen vinden via onze algemene telefoonhoesjes pagina.

GSMpunt.nl: Specialist in accessoires voor tablets en smartphones

Al twaalf jaar lang is GSMpunt.nl het adres voor alle accessoires omtrent mobiele telefoons en tablets. Wat begonnen is als een studentonderneming, is in deze 12 jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van telecom accessoires in Nederland en België. Het assortiment bestaat uit ruim 10.000 artikelen verdeeld over smartphone hoesjes, headsets, onderdelen, batterijen en vele andere accessoire categorieën. Ook vindt u alle populaire smartphones en tablets in ons assortiment.

Wij vinden het belangrijk om al onze klanten een winkel te bieden die naast een ruim assortiment en goede prijzen ook service biedt. Een webwinkel die toegankelijk is en waarbij de klant centraal staat. Betrouwbaar, Behulpzaam en Professioneel zijn de steekwoorden waarmee onze medewerkers u te woord staan. Met deze filosofie hebben we al vele duizenden klanten geholpen, en helpen we nog dagelijks honderden klanten om alles uit hun smartphone of tablet te halen.

Smartphone accessoires via het internet bestellen moet veilig en betrouwbaar zijn. Daarom zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, en staan we ervoor dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Onze behulpzaamheid vindt u terug als u contact zoekt met ons als u op onze site het antwoord op uw vraag niet vindt. Dus geen duur helpdesknummer en geen 14 wachtenden voor u als u belt, maar snel en eenvoudig telefonisch of per mail geholpen worden.

Wij vinden dat u ons mag beschouwen als professionals. Daaronder verstaan wij een uitgebreide productkennis, een helder bestelproces, geen verzendkosten, onze beloftes nakomen, en voor 18:00 besteld en betaald is dezelfde dag gratis verzonden. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze site naar alle smartphone accessoires, toestellen en tablets.

Lees meer

Ontdek ruim 12.000 artikelen

Klik hier voor de resultaten