Adonit Neo Lite Nauwkeurige Stylus Pen Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 128491
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Zoek je een betrouwbare metgezel voor je touchscreen-apparaten? De Adonit Neo Lite Passieve Stylus Pen biedt een naadloze gebruikerservaring voor zowel creatieve geesten als dagelijkse gebruikers. Met zijn slanke ontwerp en precieze tip is deze stylus perfect voor nauwkeurig schrijven, tekenen en navigeren op je favoriete apparaten. Of het nu gaat om het maken van notities, schetsen of het bewerken van documenten, de Adonit Neo Lite Stylus Pen is de ideale keuze voor een soepele en moeiteloze interactie met je apparaten. Verrijk je digitale ervaring met de finesse en precisie van de Adonit Neo Lite Passieve Stylus Pen.

Nauwkeurig contactpunt

Maak altijd en overal notities op uiterst nauwkeurig en gevoelige wijze met de Adonit Neo Lite. Deze stylus pen beschikt over een ultrafijne pen punt, waarmee je uiterste nauwkeurig - zonder Bluetooth koppeling - je taken kunt volbrengen. De nieuwe precisieschijf creëert niet alleen nauwkeurig contactpunt met het scherm, maar is ook ontworpen uit één stuk voor meer stabiliteit. Doordat er geen Bluetooth verbinding gemaakt hoef te worden, kun je altijd en overal snel schetsen en aantekeningen maken. De Adonit Neo Lite werkt op alle touchscreens, hij is altijd klaar voor gebruik!
Lees meer

Specificaties

Productcode 128491
Merk Adonit
MPN ADNEOLBA
Garantie 12 maanden
Kleur Zwart
Type Stylus Capacitief
Bluetooth Nee
Type Punt Disc tip
Oplaadbaar Nee
Met balpen Nee
Kantelherkenning Nee
Auto connect Ja
Sneltoetsen Nee
Vervangbare punt Nee
Drukgevoelig Nee
Handpalmrejectie Nee
Bevestiging Anders
EAN 847663024086
Toon meer

Vraag en antwoord

Is deze stylus pen compatible met de Apple iPad Air?
Vraag van Henny
1 Antwoord

Deze stylus pen is inderdaad geschikt voor de Apple iPad Air. De pen is te gebruiken voor alle apparaten met een touch screen.

Onderaan deze pagina kun je vinden voor welke apparaten deze stylus pen geschikt is.
Antwoord van Nick

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

Alcatel

Apple

Asus

FairPhone

Fitbit

Garmin

Google

Honor

HTC

Huawei

Kobo

Lenovo

LG

Microsoft

Motorola

Nintendo

Nokia

Nothing

OnePlus

Oppo

Realme

Samsung

Sony

Xiaomi

Toon meer