ZAGG InvisibleShield HD Dry Screen Protector Full Body iPhone 7 / 8

Productcode: 51252
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

De InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector is de nummer één verkopende high-end type screen protector in de industrie. Zoals alle InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protectors, komt deze HD editie voor de Apple iPhone 7 ook met levenslange garantie, is het voorzien van ‘Military Grade’ technologie en beschikt het over ‘self-healing’ bij kleine krassen en schade. Ook het gemak van het plaatsen vide de unieke ‘EZ Apply’ feature, maakt deze InvisibleSHIELD HD Dry Original Screen Protector voor de Apple iPhone 7 de beste in zijn klasse!

Military Grade bescherming

De InvisibleSHIELD HD Dry is vervaardigd van hetzelfde materiaal dat het leger gebruikt voor de bescherming van helikopter wieken. Dit sterke, maar toch ook flexibel materiaal biedt optimale bescherming voor het glazen scherm van uw Apple iPhone 7.

Self-Healing Nano-Memory Technologie

In tegenstelling tot een standaard Screen Protector, beschikt de InvisibleSHIELD HD Dry Screen Potector voor de Apple iPhone 7 over ‘Nano-Memory’ technologie. Dit betekent dat het dankzij wetenschappelijk ontwikkelde slimme moleculen hersteld van krassen en deuken. Niet één keer, maar keer op keer! Zo behoud u een goed beschermde Apple iPhone 7.

Levenslange garantie

InvisibleSHIELD biedt levenslange garantie op de HD Dry Screen Protector. Mocht uw InvisibleSHIELD HD Dry dus beschadigd raken, zullen zij het product vervangen!

Makkelijk aan te brengen

Deze InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector is eenvoudig aan te brengen dankzij de ‘Smart EZ’ applicatie methode. Dankzij deze door InvisibleSHIELD ontwikkelde applicatie methode, weet u zeker dat de InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector zonder bellen en accuraat op uw Apple iPhone 7 geplaatst kan worden.

InvisibleSHIELD HD Dry Screen Protector Apple iPhone 7 in het kort:

  • Military Grade bescherming
  • hersteld van kleine krassen
  • Makkelijk aan te brengen
Lees meer

Specificaties

Productcode 51252
Merk InvisibleSHIELD
MPN IP7HDF-F00
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Plastic Folie
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 130 mm
Breedte 59 mm
EAN 848467054019
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 7
    Apple iPhone 7
  2. Apple iPhone 8
    Apple iPhone 8
Klik hier voor de resultaten