Spigen Optik Apple iPhone 13 Pro Camera Lens Protector (2-Pack) Zwart

Productcode: 112677
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Een cameralens met krassen zorgt voor lelijke foto's. Het is daarom verstandig de lens van jouw Apple iPhone 13 Pro te beschermen tegen krassen en schrammen. Dat kan met deze Spigen Apple iPhone 13 Pro Camera Lens Protector. Deze Spigen Camera Lens Protector biedt een uitstekende bescherming tegen krassen en stoten op je Apple iPhone 13 Pro Camera Lens, door een extra laagje gehard glas te bieden boven op de camera van je Apple iPhone 13 Pro om deze te beschermen.

Optimale bescherming

Deze Spigen Apple iPhone 13 Pro Camera Lens Protector biedt, zoals eerder benoemd, een extra bumper om de cameralenzen. Door middel van de constructie rondom de Apple iPhone 13 Pro cameralenzen worden vallen en stoten op de cameralenzen tegen- en weerhouden. Zo komen er dus niet meer zomaar beschadigingen op je cameralenzen met deze Camera Lens Protector. Ook zal je Apple iPhone 13 Pro camera met deze Camera Lens Protector niet meer het oppervlak raken wanneer je hem vlak neerlegt.

De Spigen Optik Apple iPhone 13 Pro Camera Lens Protector in het kort:

  • Op maat gemaakt voor de Apple iPhone 13 Pro Cameralenzen
  • Gehard glas rondom de cameralenzen, zonder dat de kwaliteit van je foto's minder wordt
  • Optimale bescherming voor je cameralenzen
  • Hoogwaardig Tempered Glass biedt optimale bescherming

originele Spigen hoesjes reseller

Officiële Spigen Reseller.

GSMpunt is een officiële Spigen reseller. Bij ons vind je dan ook het complete assortiment dat Spigen levert binnen Europa. Wij houden grote voorraden van alle bekende series zoals de Tough Armor, Slim Armor, Ultra Hybrid en vele andere.

De reden dat wij vermelden dat wij officiële reseller zijn van Spigen, is omdat er helaas veel namaak producten worden aangeboden op het internet. Als officieel verkooppunt van Spigen cases bieden wij alleen de originele producten aan. Ook geniet je bij ons van de uitgebreide garantie die Spigen biedt op haar producten.

Mocht je vragen hebben over de Spigen producten bij GSMpunt, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Lees meer

Specificaties

Productcode 112677
Merk Spigen
MPN AGL03394
Garantie 24 maanden
Aantal in de verpakking 2
Privacy Glass Nee
Type Screenprotector Camera Protector
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 8809811851311
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 13 Pro
    Apple iPhone 13 Pro