iPhone 13 Pro Screen Protectors

Ben je op zoek naar een screen protector voor de iPhone 13 Pro? Bij GSMpunt vind je meerdere iPhone 13 Pro screen protectors. Ze zijn zorgvuldig voor je uitgezocht, zodat jij het scherm van je telefoon zo goed mogelijk kunt beschermen.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 52 van 52 | Per pagina
Filters

 1. Product expert
  Ramon Screen protectors specialist

  Ons advies:

  Op zoek naar de beste Apple iPhone 13 Pro Screen protectors? Ontdek ons advies!

  Bekijk ons advies >
 2. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (4)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

De beste iPhone 13 Pro screen protectors

Tijdens het uitzoeken van de screenprotectors, is er nadrukkelijk gekeken naar de kwaliteit. Daarom mag je verwachten dat je op deze pagina alleen de beste iPhone 13 Pro screen protectors te zien krijgt. Deze kwaliteit wordt voortdurend gecontroleerd, zodat iedere protector ook daadwerkelijk van hoge kwaliteit is én blijft. Mocht een iPhone 13 Pro screen protector niet (meer) aan de kwaliteitseisen voldoen, dan wordt ervoor gekozen om de screenprotector niet in ons assortiment op te nemen.

Is een screenprotector voor de iPhone 13 Pro nodig?

De iPhone 13 Pro is nog moderner dan de voorganger. Bij het ontwikkelen van de iPhone 13 Pro is er door Apple ook rekening gehouden met de stevigheid van het toestel. Toch is een beschadiging op de telefoon snel gemaakt. Daarom is het wel degelijk nodig dat je een iPhone 13 Pro screen protector op het scherm plakt. Het zou toch zonde zijn als er iets gebeurt met je iPhone, zonder dat het toestel beschermd is. Door een screen protector op de iPhone 13 Pro te plaatsen, maak je de kans op krassen en barsten in het scherm veel kleiner.

We raden dus sterk aan om een screen protector op je iPhone 13 Pro te monteren. De iPhone 13 Pro is prijzig en een protector is relatief goedkoop. Iedereen vervangt toch liever een beschadigde iPhone 13 Pro screen protector dan een beschadigd iPhone 13 Pro scherm?

Groot aanbod aan screen protectors

We doen ons best om het assortiment iPhone 13 Pro screen protectors zo groot mogelijk te maken en te houden. Hierbij blijft de kwaliteit natuurlijk erg belangrijk. Om ook jou te kunnen voorzien van een screen protector voor de iPhone 13 Pro, zijn we constant op zoek naar nieuwe en populaire screenprotectors. Als het gaat om screen protectors, maken we onderscheid tussen 2 typen protectors. Dit zijn de tempered glass protectors en de flexibele display folies

Tempered Glass

Een tempered glass screenprotector voor de iPhone 13 Pro biedt het scherm de optimale bescherming. Het geharde glas vormt een extra laagje over het kwetsbare scherm van de telefoon. Dit type screenprotector beschermt tegen val- en stootschade. Mocht je telefoon op het scherm vallen, dan is de kans groot dat het scherm onbeschadigd is. De screenprotector vangt namelijk de val op.

Display folie

Een display folie voor de iPhone 13 Pro biedt ook bescherming voor het scherm, maar wel in mindere mate. Dit type screen protector biedt vooral bescherming tegen kleine krasjes. Een display folie is vaak dunner en kan is flexibel. Hierdoor kan het niet barsten.

iPhone 13 Pro screenprotector kopen bij GSMpunt

Ben je van plan om een iPhone 13 Pro screen protector te kopen? Zoek dan de protector die het beste bij je past. Dankzij ons ruime aanbod is er voor iedereen een passende iPhone 13 Pro screenprotector. Mocht je vragen hebben over ons assortiment, neem dan gerust contact met ons op. We horen het ook graag als de screenprotector die jij zoekt ontbreekt, zodat we je kunnen helpen om de beste iPhone 13 Pro screenprotector te kopen.

Filters Ons advies