PanzerGlass Tempered Glass Screen Protector Nokia 3

Bekijk productvideo
Productcode: 51805
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Alternatieven

Meer alternatieven

Productomschrijving

De Nokia 3 PanzerGlass is een slanke en splinter resistente glazen screen protector. Het tempered glass is maar 0.4mm dik, weegt nog geen 7 gram en biedt de beste bescherming voor het glas van uw telefoon! Waarbij vele andere glazen tempered glass screen protectors aan de randen gevoelig zijn voor barsten, heeft de Nokia 3 PanzerGlass afgeronde hoeken die minder kwetsbaar zijn en een lange levensduur garanderen.

PanzerGlass voor de Nokia 3 is ontwikkeld om het glas van de telefoon optimaal te beschermen, zonder het gebruik van het toestel te belemmeren. Speciale lamineren van het PanzeGlass zorgt er voor dat schokken geabsorbeerd worden.

PanzerGlass specificaties

Screen protectors van PanzerGlass onderscheiden zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.


Nothing beats PanzerGlass™

PanzerGlass screenprotector

Een PanzerGlass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 51805
Merk PanzerGlass
MPN PZ-6752
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 5711724067525
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Nokia 3
    Nokia 3
Reminder image

Bekijk alle Nokia 3 Screen Protectors

5 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten