PanzerGlass Screenprotector Motorola Moto G5 Plus

Bekijk productvideo
Productcode: 51570
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass Motorola Moto G5 Plus Screenprotector is op maat gemaakt voor de Motorola Moto G5 Plus. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Motorola Moto G5 Plus screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Motorola Moto G5 Plus screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Motorola Moto G5 Plus screenprotector is ontwikkeld om de Motorola Moto G5 Plus te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Motorola Moto G5 Plus screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Motorola Moto G5 Plus is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Motorola Moto G5 Plus legt.

Panzerglass Motorola Moto G5 Plus in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.

Nothing beats PanzerGlass™

PanzerGlass screenprotector

Een PanzerGlass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 51570
Merk PanzerGlass
MPN PZ-6507
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 144 mm
Breedte 68 mm
EAN 5711724065071
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Motorola Moto G5 Plus
    Motorola Moto G5 Plus

Bekijk alle Motorola Moto G5 Plus Screen Protectors

4 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten