PanzerGlass Samsung Galaxy Note 4 Screen Protector Transparant

Bekijk productvideo
Productcode: 52842
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass Samsung Galaxy Note 4 Screen Protector is op maat gemaakt voor de Galaxy Note 4. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Galaxy Note 4 screen protector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screen protector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Galaxy Note 4 screen protector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Galaxy Note 4 screen protector is ontwikkeld om de Galaxy Note 4 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screen protector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Galaxy Note 4 screen protector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Galaxy Note 4 is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screen protector wordt een screen protector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screen protector op de Galaxy Note 4 legt.

Panzerglass Galaxy Note 4 in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screen protector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
PanzerGlass screen protector

Een Panzerglass screen protector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.


Nothing beats PanzerGlass™

PanzerGlass screenprotector

Een PanzerGlass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 52842
Merk PanzerGlass
MPN 1043
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 5711724010439
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Samsung Galaxy Note 4
    Samsung Galaxy Note 4
Klik hier voor de resultaten