PanzerGlass Motorola Moto G5 Screenprotector

Bekijk productvideo
Productcode: 51489
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze Panzerglass Motorola Moto G5 Screenprotector is op maat gemaakt voor de Motorola Moto G5. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Motorola Moto G5 screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Motorola Moto G5 screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Motorola Moto G5 screenprotector is ontwikkeld om de Motorola Moto G5 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Motorola Moto G5 screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Motorola Moto G5 is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Motorola Moto G5 legt.

Panzerglass Motorola Moto G5 in het kort

  • 7x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 51489
Producent PanzerGlass
MPN PZ-6506
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Lengte 139 mm
Breedte 67 mm
EAN 5711724065064
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Motorola Moto G5
    Motorola Moto G5

Bekijk alle Motorola Moto G5 Screen Protectors

4 Verschillende modellen

x
Klik hier voor de resultaten