PanzerGlass Huawei P20 Lite Edge To Edge Screenprotector Zwart

Bekijk productvideo
Productcode: 52346
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze PanzerGlass Huawei P20 Lite Edge To Edge Screenprotector is op maat gemaakt voor de Huawei P20 Lite. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Huawei P20 Lite screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Huawei P20 Lite screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Huawei P20 Lite screenprotector is ontwikkeld om de Huawei P20 Lite te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Huawei P20 Lite screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Huawei P20 Lite is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Huawei P20 Lite legt.

Panzerglass Huawei P20 Lite screenprotector in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
  • Huawei P20 Lite case friendly screenprotector.

Nothing beats PanzerGlass™

PanzerGlass screenprotector

Een PanzerGlass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 52346
Merk PanzerGlass
MPN PZ-5298
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 5711724052989
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag

Geschikt voor

  1. Huawei P20 Lite
    Huawei P20 Lite
Reminder image

Bekijk alle Huawei P20 Lite Screen Protectors

10 Verschillende modellen

x