PanzerGlass Huawei Mate 30 Case Friendly Screenprotector Zwart

Productcode: 53445
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze PanzerGlass Huawei Mate 30 Case Friendly Screenprotector is op maat gemaakt voor de Huawei Mate 30. Het tempered glass is slechts 0,4mm dik en weegt nog geen 7 gram. De Panzerglass Huawei Mate 30 screenprotector kan samen met een hoesje gebruikt worden. De afgeronde randen zijn op een speciale manier gemaakt waardoor de screenprotector het gehele scherm bedekt, maar toch niet omhoog wordt gedrukt door een hoesje. Deze Panzerglass Huawei Mate 30 screenprotector is gemaakt van speciaal gehard glas dat een lange levensduur kan garanderen.

De Panzerglass Huawei Mate 30 screenprotector is ontwikkeld om de Huawei Mate 30 te beschermen tegen val- en stootschade. Het voordeel van de Panzerglass screenprotector is dat het gebruiksgemak van uw toestel niet wordt belemmerd. U zult dus niet merken dat de Huawei Mate 30 screenprotector op het scherm is bevestigd.

Een Panzerglass Huawei Mate 30 is gemakkelijk aan te brengen op het scherm. Er worden namelijk verschillende doekjes meegeleverd waarmee het scherm van uw toestel schoongemaakt kan worden. In tegenstelling tot veel andere screenprotector wordt een screenprotector van Panzerglass niet geplakt, maar hecht het zichzelf aan het scherm zodra u de Panzerglass screenprotector op de Huawei Mate 30 legt.

Panzerglass Huawei Mate 30 screenprotector in het kort

  • 9x zo sterk als een gemiddelde screenprotector.
  • Doekjes meegeleverd om het scherm schoon te maken.
  • Uitgebreide uitleg in de bijgevoegde handleiding.
  • Geen invloed op het gebruiksgemak van uw toestel.
  • Huawei Mate 30 Case Friendly screenprotector.
PanzerGlass screenprotector

Een Panzerglass screenprotector onderscheidt zich door de hoge kwaliteit. Ze bieden optimale impactbescherming, zijn krasbestendig, eenvoudig te installeren en 100% transparant.

Lees meer

Specificaties

Productcode 53445
Producent PanzerGlass
MPN PZ-5353
Garantie 6 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
EAN 5711724053535
Toon meer

Vraag?

Heeft u een vraag over dit product? Vul dan hieronder uw gegevens in, en stel uw vraag. Wij zullen u zo snel mogelijk van een antwoord voorzien.

Stel een vraag
Klik hier voor de resultaten