InvisibleShield XTR D3O iPhone 13 Pro Max Friendly Screen Protector

Bekijk productvideo
Productcode: 112740
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze InvisibleShield Apple iPhone XTR D30 Friendly Screen Protector is op maat gemaakt voor de Apple iPhone 13 Pro Max. De Screen Protector is slechts 0,43mm dik en weegt nog geen 8 gram. Je Apple iPhone 13 Pro Max wordt optimaal beschermd tegen krassen, stoten en schokken. Ook is deze Screen Protector Case Friendly, waardoor je deze Screen Protector gemakkelijk kunt gebruiken in combinatie met een hoesje! Daarnaast wordt er een Installatietray meegeleverd om de Screen Protector, gemakkelijk, snel én zonder luchtbellen te installeren.

Bescherming met de D3O technologie

Het telefoon glaasje met D3O brengt de bescherming van je telefoonscherm naar een hoger level. De screenprotector verspreidt de impact van de val waardoor dit één van de meest geavanceerde schermbescherming is. D30 is een ultramodern innovatiecentrum waar ze de beste bescherming tegen schokken maken. Kortom, als het gaat om schokabsorptie en impact, niets beschermt beter dan D3O. Het bedrijf D3O maakt bijvoorbeeld ook helmen voor soldaten en speciale handschoenen voor industrieën. 

Maximale aanraakgevoeligheid

De Glass XTR is ontworpen voor een maximale aanraakgevoeligheid. Hierdoor reageert je iPhone 13 Pro Max soepel op elke aanraking en veegbeweging. Je hebt dus bijna niet door dat je een tempered glass op je scherm hebt. 

Anti-Bluelight

Deze InvisibleShield Screen Protector bevat een speciale Anti-Bluelight laag. Dit is een beschermde laag die schadelijk blauw licht blokkeert, waarvan is aangetoond dat het bijdraagt aan digitale vermoeidheid van de ogen. Anti-Bluelight filtert schadelijk blauw licht uit het beeld van je Apple iPhone 13 Pro Max, zonder de natuurlijke kleuren of kwaliteit van het scherm negatief te beïnvloeden

Glasheldere Screen Protector

De Anti-Bluelight InvisibleShield Apple iPhone 13 Pro Max Screen Protector is ontworpen om te beschermen, maar ook om de resolutie van je scherm te behouden. Met de InvisibleShield Screen Protector behoudt je een glas helder beeldscherm, Dat maakt het de beste keus voor een helder scherm met optimale bescherming. 

Eenvoudige installatie

De InvisibleShield Screen Protector komt met een tray waarmee je de Screen Protector makkelijk en perfect recht kunt installeren. Zo heb je geen last van een schuine screen protector of bubbeltjes.

Voordelen van de InvisibleShield Apple iPhone 13 Pro Max Friendly Screen Protector:

 • Ontworpen om je display optimaal te beschermen tegen val- en stootschade
 • Eenvoudig te installeren door de meegeleverde tray
 • Anti-Bluelight laag tegen schadelijk blauw licht
 • Slechts 0,43mm dik en nog geen 8 gram
 • Bescherming met de D3O technologie
 • Maximale aanraakgevoeligheid
 • Beschermd het gehele scherm
 • Antimicrobiele technologie voor snellere afbraak van bacteriën
Lees meer

Specificaties

Productcode 112740
Merk InvisibleSHIELD
MPN 200108738
Garantie 24 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Ja
Blue Light Filter Ja
EAN 840056148932
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 13 Pro Max
  Apple iPhone 13 Pro Max