iPhone 13 Pro Max Screen Protectors

De iPhone 13 Pro Max is de iPhone met het grootste beeldscherm. Dit maakt het ook direct de kwetsbaarste variant. Daarom raden wij aan om één van de iPhone 13 Pro Max screen protectors op het scherm te plakken.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 59 van 59 | Per pagina
Filters

 1. Product expert
  More Screen protectors specialist

  Ons advies:

  Op zoek naar de beste Apple iPhone 13 Pro Max Screen protectors? Ontdek ons advies!

  Bekijk ons advies >
 2. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (5)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

Een goede iPhone 13 Pro Max screen protector kopen

Het is niet altijd even makkelijk om een goede iPhone 13 Pro Max screen protector te kopen. Bij het uitzoeken van de juiste protector, is het belangrijk om na te gaan in welke omstandigheden jij je telefoon gebruikt. Als je een kantoorbaan hebt en je telefoon vrijwel altijd op je bureau hebt liggen, schaf je waarschijnlijk een andere screen protector aan dan iemand die fysiek werkt doet waarbij de kans op een beschadiging veel groter is. Ook is het handig om te bepalen hoe jij je telefoon gebruikt. Ben je heel zuinig op je toestel, of ben je best onhandig en laat je je iPhone met enige regelmaat vallen? Dit zijn twee belangrijke factoren waarmee je rekening moet houden bij het aanschaffen van een iPhone 13 Pro Max screen protector.

Alleen de beste screen protectors

Bij GSMpunt staat kwaliteit voorop. Daarom is ons assortiment met iPhone 13 Pro Max screen protectors zorgvuldig uitgezocht. Bij het kiezen van de juiste protectors hebben we gekeken of de prijs-kwaliteitverhouding past bij het product, zodat je echt waar krijgt voor je geld. We blijven de kwaliteit van de iPhone 13 Pro Max screenprotectors constant controleren, zodat het aanbod ook van hoge kwaliteit blijft. Mocht je dus een klacht hebben over een protector die bij ons besteld is, meld het dan direct. We doen ons best om een passende oplossing voor je te vinden.

Groot aanbod aan iPhone 13 Pro Max screen protectors

Naast de kwaliteit, is de hoeveelheid iPhone 13 Pro Max screen protectors erg belangrijk. We proberen een zo groot mogelijk aantal protectors aan te bieden, zodat er voor iedereen een passende screen protector is. Heb je door ons aanbod gescrold, maar heb je niet de protector gevonden waarnaar je op zoek bent? Dan horen we dit graag, zodat we je verder kunnen helpen in je zoektocht naar een iPhone 13 Pro Max screenprotector van hoge kwaliteit.

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we de screen protectors globaal onderverdeeld in twee varianten.

Tempered Glass

Het type screenprotector dat de meeste bescherming biedt, is een tempered glass. Deze iPhone 13 Pro Max screen protector is gemaakt van gehard glas. Zo’n protector biedt bescherming tegen val- en stootschade. Mocht je een tempered glass op je scherm hebben geplakt en je telefoon valt, is de kans groot dat de klap wordt opgevangen door de screen protector. Waarschijnlijk is het tempered glass gebroken, maar het scherm van je telefoon is nog intact.

Display Folie

Een display folie biedt ook bescherming, maar dan op een andere manier. Deze iPhone 13 Pro Max screen protector voorkomt vooral dat er lichte krassen op het scherm komen. Omdat een display folie flexibel is, breekt het bijna niet. Hierdoor hoef je deze screen protector niet direct te vervangen als je telefoon een keer valt of ergens tegenaan stoot. Wil je zorgen dat er geen lichte krasjes op je scherm komen? Dan is een display folie goed genoeg voor jou.

Advies

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste iPhone 13 Pro Max screen protector? Dan helpen we je graag verder. Onze productexperts kunnen je alles vertellen over de voor- en nadelen van de verschillende screen protectors. Neem contact op met onze klantenservice, zodat jij de keuze maakt voor de iPhone 13 Pro Max screen protector die het beste bij jou levensstijl past.

Filters Ons advies