InvisibleShield Elite VisionGuard iPhone SE / 8 / 7 Screen Protector

Productcode: 131263
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Deze InvisibleShield Glass Elite VisionGuard Screen Protector is een op maat gemaakte iPhone SE (2020)/2022 / 8 / 7 Tempered Glass van slechts 0,43mm dik en nog geen 8 gram, die Case Friendly te gebruiken is in combinatie met een telefoonhoesje. Hiermee maak je jouw iPhone bescherming compleet voor de beste bescherming tegen krassen, stoten en schokken!

5x(!) sterker Tempered Glass

Deze InvisibleShield Glass Elite VisionGuard iPhone SE (2020/2022) / 8 / 7 Screenprotector is vervaardigd uit meerdere lagen van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat je iPhone SE (2020/2022) / 8 / 7 optimaal beschermd wordt. Zo bestaat de basis van deze InvisibleShield Glass Elite VisionGuard Screenprotector uit Tempered Glass dat tot wel 5x(!) sterker is dan het glas van traditionele Screenprotectors en beschikt over Extreme Shatter Protection dat zorgt voor een onverslaanbare bescherming tegen krassen en verbrijzeling!

Hoogwaardige Eyesafe® lagenstructuur

Uniek aan deze Glass Elite VisionGuard Screenprotector is de gepatenteerde InvisibleShield Eyesafe® Anti-Blue Light filter. Deze filtert 40% van het blauwlicht dat een negatieve invloed heeft (435-440nm), maar behoudt de superieure kleuren van je display!

Verder zorgt een siliconen onderlaag voor een perfecte hechting en een heldere beeldweergave en zorgen speciale oleophobic- en anti-vingerafdruk lagen voor een eenvoudige reiniging en het voorkomen van de ophoping van vuil op het display. Tot slot maakt een speciale antibacteriële coatinglaag deze Tempered Glass af, welke voorkomt dat bacteriën blijven zitten op je display. Zo blijft het scherm van je iPhone echt schoon!

Easy Application installatietray

De InvisibleShield Glass Elite VisionGuard Screen Protector wordt geleverd met een Easy Application intallatietray. Aan de hand van deze installatietray installeer je de Screenprotector zeer eenvoudig, perfect recht op het display van jouw iPhone SE (2020/2022) / 8 / 7. Zo heb je geen last meer van een scheef zittende screenprotector of van bubbeltjes onder het beschermglaasje.

Voordelen van de InvisibleShield Glass Elite VisionGuard iPhone SE (2020/2022) / 8 / 7 Screen Protector:

 • Case Friendly te gebruiken is in combinatie met een telefoonhoesje
 • 5x(!) sterker Tempered Glass dan het glas van traditionele Screenprotectors
 • Extreme Shatter Protection (bescherming tegen krassen en verbrijzeling
 • Eyesafe® Anti-Blue Light filter voor 40% van het blauwlicht (435-440nm)
 • Siliconen onderlaag voor een perfecte hechting en heldere beeldweergave
 • Speciale lagen voorkomen ophoping van vuil en bacteriën op het display
 • Easy Application intallatietray voor een eenvoudige installatie
Lees meer

Specificaties

Productcode 131263
Merk InvisibleSHIELD
MPN 200109636
Garantie 24 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Nee
Anti-bacterieel Ja
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Ja
EAN 840056161795
Toon meer

Vraag en antwoord

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

 1. Apple iPhone 7
  Apple iPhone 7
 2. Apple iPhone 8
  Apple iPhone 8
 3. Apple iPhone SE (2020 / 2022)
  Apple iPhone SE (2020 / 2022)