Eiger iPhone 12 / 12 Pro Privacy Glass Case Friendly Screen Protector

Productcode: 70981
Niet meer leverbaar
Bekijk hieronder alternatieven

Productomschrijving

Dit product is geschikt voor zowel de iPhone 12 als de iPhone 12 Pro.

Met deze Eiger Mountain Glass Tempered Glass Screen Protector beschermt u het scherm van uw Apple iPhone 12 / 12 Pro tegen schrammen, krassen en barsten. Het sterke glas van Eiger Mountain Glass Tempered Glass Screen Protector is explosiebestending, wat inhoud dat het glas niet uit elkaar spat als het beschadigd raakt, maar gebroken blijft zitten. U loopt dus geen gevaar dat het glas schade aanricht aan je smartphone je zelf. De Eiger Mountain Glass Tempered Glass Screen Protector is erg helder, waardoor de kwaliteit van je scherm niet achteruit gaat als u deze tempered glass over je display legt.

Privacy Glass

Deze  versie van de Eiger Mountain Glass maakt gebruik van speciaal privacybeschermend glas. Dit glas zorgt er voor dat anderen niet mee kunnen kijken op je scherm.

Installatie

De tempered glass screen protector is gemakkelijk te installeren. Door eerst het toestel netjes vuil en stof vrij te maken kan vervolgens de tempered glass screen protector worden aangebracht. De tempered glass hoeft enkel op het scherm geplaatst te worden, waarna u er met 1 vinger op kunt drukken. De bescherming zal zich nu vanzelf gaan hechten aan het scherm. Als er toch nog kleine luchtbelletjes onder zichtbaar zijn dan kunt u deze gemakkelijk met je vinger weg drukken.

Geschikt voor gebruik met hoesjes

Waar veel Apple iPhone 12 / 12 Pro screen protectors niet samen met een hoesje te gebruiken zijn, is de Eiger tempered glass casevriendelijk ontworpen. U kunt dus zowel het scherm als de behuizing van je smartphone beschermen.

Waarom een tempered glass screen protector?

  • Beschermt je smartphone tegen krassen en stoten
  • Gemakkelijk te installeren zonder luchtbellen
  • Een waterafstotende coating

Informatie over het merk Eiger

Eiger logo

Eiger biedt al lange tijd veel verschillende telefoonaccessoires van hoge kwaliteit aan. Geïnspireerd door de Eiger-berg, bestaat hun assortiment voor een groot deel uit screenprotectors en hoesjes voor veel smartphones.

GSMpunt streeft ernaar om alleen de beste telefoonaccessoires aan te bieden. Vanwege de jarenlange ervaring van Eiger, weet het merk precies wat er nodig is om accessoires van hoge kwaliteit aan te bieden. Daarom kun je bij GSMpunt veel producten van Eiger vinden.

Lees meer

Specificaties

Productcode 70981
Merk Eiger
MPN EGMSP00145
Garantie 24 maanden
Type Screenprotector Tempered Glass
Aantal in de verpakking 1
Privacy Glass Ja
Anti-bacterieel Nee
Installatietray bijgeleverd Nee
Blue Light Filter Nee
EAN 5055821754491
Toon meer

Reviews

(1 review)

4
uit 5 sterren
-010- Ik raad dit product aan
31-07-2021

Priveglas

Was deze review nuttig?

Vraag en antwoord

Kan ik deze Eiger screenprotector combineren met een hoesje van bijvoorbeeld Spigen?
Vraag van Marcuccio
1 Antwoord

Ja, deze screenprotector is zoals Eiger het vermeld "Case Friendly". Dit betekent dat deze te combineren is met hoesjes.
Antwoord van Eleon

Heb je een vraag over dit product? Laat het ons weten! Binnen 1 werkdag ontvang je een antwoord van onze productexperts.

Stel jouw vraag

Geschikt voor

  1. Apple iPhone 12
    Apple iPhone 12
  2. Apple iPhone 12 Pro
    Apple iPhone 12 Pro