iPhone 12 Pro Screen Protectors

Bescherm je iPhone 12 Pro met een screenprotector van goede kwaliteit en voorkom dat er krasjes of vuiltjes op je scherm komen. In ons assortiment vind je verschillen screenprotectors voor de iPhone 12 Pro zodat je altijd een protector kunt vinden die past bij jouw wensen. Maak gebruik van de filters en vind een goede iPhone 12 Pro screen protector.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 43 van 43 | Per pagina
Filters

 1. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (4)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad
 2. Product expert
  More Screen protectors specialist

  Ons advies:

  Op zoek naar de beste Apple iPhone 12 Pro Screen protectors? Ontdek ons advies!

  Bekijk ons advies >

Een iPhone 12 Pro screenprotector kopen

Als je op zoek bent naar een screenprotector voor je iPhone 12 Pro, zit je bij ons goed. We bieden heel veel unieke protectors aan en zijn er dan ook van overtuigd dat er ook een screen protector bij zit die aan jouw eisen voldoet. Beste je iPhone 12 Pro protector eenvoudig bij GSMpunt.nl en biedt je telefoon de bescherming die het verdient.

Aanbrengen

In veel gevallen wordt er gedacht dat het plakken van een screenprotector bijna niet goed kan gaan. Dit is ook de reden dat er nog steeds heel veel telefoons zijn die niet optimaal beschermd zijn. Om het aanbrengen van de iPhone 12 Pro screen protector zo gemakkelijk mogelijk te maken, sturen wij na je bestelling een aantal instructievideo’s. Daarbij zit er ook nog eens een handleiding in de verpakking van de screenprotector voor de iPhone 12 Pro.

Op maat voor de iPhone 12 Pro

Voor de iPhone 12 Pro hebben we verschillende typen screenprotectors opgenomen in ons assortiment. Vanwege de functies van het toestel moet er natuurlijk met allerlei factoren rekening worden gehouden. Allereerst hebben de screenprotectors exact dezelfde maat als het toestel zelf, waardoor het naadloos aansluit. Ook is er rekening gehouden met Face ID en de fingerprint scanner, zodat alles nog perfect werkt als er een protector op je scherm zit.

Soorten screenprotectors

In ons assortiment vind je ook allerlei screenprotectors van verschillende materialen. De ene screenprotector is van folie gemaakt, terwijl een andere je iPhone 12 Pro bescherm door middel van gehard glas. Als je je telefoon alleen wilt beschermen tegen vuiltjes en lichte schade, is een display folie meer dan voldoende. Wanneer je wilt voorkomen dat er krassen of barsten op het scherm van je iPhone 12 Pro komen, raden we aan om een tempered glass protector op je scherm te plakken.

Alleen de beste screenprotectors voor de iPhone 12 Pro!

Ons aanbod bestaat alleen uit de allerbeste screenprotectors. Alle screenprotectors zijn geselecteerd op hun kwaliteit. Je mag dus verwachten dat we alleen screenprotectors aanbieden van zeer hoge kwaliteit die het scherm van je telefoon optimaal bescherming bieden.

Heb je vragen over een bepaalde screen protector, of ben je op zoek naar een protector die wij niet aanbieden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Filters Ons advies