Samsung Galaxy S21 Screen Protectors

Op zoek naar Samsung Galaxy S21 screenprotectors? Dan ben je bij GSMpunt aan het juiste adres. Onze beschermlaagjes zijn van uitstekende kwaliteit. Bestel een screenprotector zodat je Galaxy S21 scherm beschermd wordt tegen dagelijkse val- en/of stootschade.

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 19 van 19 | Per pagina
Filters

 1. Product expert
  Yaël Screen protectors specialist

  Ons advies:

  Op zoek naar de beste Samsung Galaxy S21 Screen protectors? Ontdek ons advies!

  Bekijk ons advies >
 2. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (4)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

Breed assortiment aan Samsung Galaxy S21 Screen Protectors

De Samsung Galaxy S21 beschikt over een 6,2 inch scherm, hiermee is het de kleinste variant van het vlaggenschip van de S21. Het scherm van de Galaxy S21 is veranderd ten opzichte van zijn voorgangers. De voorgangers van de S21 beschikten over een scherm met aflopende randen, de nieuwe Galaxy S21 beschikt over een plat scherm. Het grootste voordeel van een plat scherm is dat je met het screen protector het gehele scherm kan beschermen.

Help! Mijn S21 scherm werkt niet meer goed in combinatie met een screen protector

Doordat er een laagje over je S21 scherm komt, kan het voorkomen dat het scherm met de huidige instellingen iets minder goed werkt. Veel voorkomende 'klachten' is dat het de S21 niet reageert bij het aanraken van het scherm of dat de vingerafdrukscanner niet meer werkt. Dit is eenvoudig op te lossen door de instellingen aan te passen van de telefoon. Je kunt de aanraakgevoeligheid aanpassen en de vingerafdrukscanner weer opnieuw instellen. Je leest hier hoe je deze scherm instellingen kunt aanpassen.

Is een screenprotector voor de Galaxy S21 noodzakelijk?

Het amoled scherm van de Galaxy S21 is kwetsbaar tegen de buitenwereld. Voorkomen is beter dan genezen, want het scherm van de S21 vervangen is erg duur. Daarnaast wil je er natuurlijk voor zorgen dat het scherm er lang mooi uit blijft zien. Een screen protector beschermt je Galaxy S21 scherm tegen vallen, krassen, barsten, vlekken en andere viezigheden.

Een screen protector plastic folie of van glas?

In het assortiment Samsung S21 screen protectors heb je keuze uit verschillende soorten. Echter zien we dat de meeste Samsung gebruikers voornamelijk kiezen tussen een plastic folie of een tempered glass. Hieronder geven we je advies over welke beschermlaag we bij GSMpunt.nl aanraden.

Tempered Glass

Tempered glass staat ook wel bekend als beschermglas of gorilla glass. Zoals de naam al aangeeft, zijn deze screen protectors van glas gemaakt. De glazen screen protectors voor de S21 zijn iets duurder dan de plastic folie’s, maar beschermen je Galaxy S21 wel veel beter tegen vallen. Bij een heftige val zal de tempered glass hoogstwaarschijnlijk breken, maar het originele omeled scherm niet! Hierdoor blijft je scherm intact. Bekijk het gehele Samsung Galaxy S21 tempered glass assortiment hier.

Display Folie’s

Een display folie wordt ook wel een beschermfolie genoemd en van origine scherm protector. Display folie’s zijn gemaakt van plastic en zijn vaak 0,1mm dik. Dit is ten opzichte van tempered glasses dunner, want die zijn namelijk zo'n 0,5mm dik. Daarnaast beschermt een display folie je scherm voornamelijk tegen viezigheden (drinken, eten, vettigheid) en krasjes. Alle display folie’s voor de Galaxy S21 vind je hier.

Andere nice to have functionaliteiten van screen protectors voor de S21

Samsung Galaxy S21 screen protectors hebben als primaire doel om het scherm te beschermen. Echter zien we dat steeds meer leveranciers inspelen op andere behoeften. Een voorbeeld daarvan is een Privacy Glass. Deze screen protector is ideaal als je niet wilt dat andere mensen mee kunnen kijken op je scherm. Als je het scherm recht voor je hebt, dan kun je eenvoudig de S21 bedienen. Als je schuin naar het scherm kijkt (bijvoorbeeld iemand die naast je zit), dan zal er een zwarte waas te zien zijn door een unieke technologie. Zo kunnen andere mensen niet zien waar je mee bezig bent.

Werkt de Galaxy S21 vingerprint scanner in combinatie met een screen protector?

Je hoeft je geen zorgen te maken dat de vingerprint niet meer werkt in combinatie met een beschermlaagje. In de meeste gevallen werkt een screen protector met de vingerprint scanner. Je zult geen problemen ervaren wanneer je de vingerprint gebruikt. Het kan soms voorkomen dat je de vingerprint opnieuw moet instellen.

Is het plaatsen van een Samsung Galaxy S21 beschermlaagje moeilijk?

Het plaatsen van een screen protector kun je rustig zelf uitvoeren. Bij de meeste screen protectors wordt er een handleiding meegeleverd in de doos. Hier staat stap voor stap hoe je de screenprotector kunt bevestigen op het scherm van je Galaxy S21. Voor de zekerheid sturen wij drie verschillende video handleidingen mee zodat je goed voorbereid bent.

Alles wat je nodig bent om een screen protector aan te brengen leveren we mee. Denk hierbij aan een doekje om je scherm schoon te maken, een microvezel doekje om het scherm droog en stofvrij te maken, eventueel een handleiding en natuurlijk de screen protector zelf.

Advies bij het kopen van een screenprotectors voor je Galaxy S21.

Er zijn zoveel verschillende soorten screenprotectors voor de Samsung Galaxy S21, maar welke moet je nou kiezen? We raden aan om allereerst de reviews van onze klanten te lezen, zodat je precies weet wat de ervaringen zijn van andere klanten. Daarnaast kun je de volgorde aanpassen aan de hand van populariteit van de screen protector. Zo weet je precies welke screenprotectors vaak worden verkocht.

Kom je er niet uit en heb je specifieke vragen? Geef het dan gerust aan. Onze productexperts staan elke werkdag van 9:00 tot en met 18:00 klaar om al je vragen te beantwoorden over de screen protectors voor de Galaxy S21.

Filters Ons advies