Samsung Galaxy J6 Plus Display Folie

Op deze pagina kun je ongetwijfeld een goede display folie voor de Samsung Galaxy J6 Plus vinden. We bieden display folies aan van verschillende merken, dus ook voor jou zit er wel een Samsung Galaxy J6 Plus display folie tussen!

1 - 1 van 1 | Per pagina
 1. Rosso Samsung Galaxy J6+ Ultra Clear Screen Protector Duo Pack
  Rosso Samsung Galaxy J6+ Ultra Clear Screen Protector Duo Pack

  Bescherm uw Samsung Galaxy J6+ tegen krassen met de Rosso Ultra Clear Screen Protector. Deze protector is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy J6+ en wordt geleverd in een handige duo pack. Het stevige plastieken folie dat is voorzien van alle juiste uitsparingen voor de Samsung Galaxy J6+ is eenvoudig te monteren.

  Rosso | Plastic Folie

  € 7,95
  Op voorraad

De beste Samsung Galaxy J6 Plus display folies

Display folies zijn met afstand de bekendste screen protectors die worden aangeboden, dus het is logisch dat er ook display folies voor de Samsung Galaxy J6 Plus zijn gemaakt. Een display folie is een dunne screen protector die je Galaxy J6 Plus beschermt tegen kleine krasjes, stof en vuil. Als je bang bent dat het aanbrengen van een Galaxy J6 Plus display folie lastig is, dan kunnen we je gerust stellen. Het aanbrengen van een display folie is namelijk erg simpel. Je hoeft alleen maar beschermfolies van de screen protector af te halen. Vervolgens kunt je de display folie op de Samsung Galaxy J6 Plus plakken.

Een flexibele Galaxy J6 Plus screen protector

Een display folie wordt ook wel een flexibele screen protector genoemd. Een grote groep mensen is juist op zoek naar een display folie, omdat het goedkoper is en niet ten koste gaat van het gebruiksgemak. Zoals gezegd, beschermt een display folie je Samsung Galaxy J6 Plus tegen het dagelijkse gebruik. Hierbij kun je denken aan het krassen, stoten en het vuil worden van je telefoon.

De voor- en nadelen van een display folie

Elk product heeft zijn voor- en nadelen. Dit is dus ook het geval bij de Samsung Galaxy J6 Plus display folies. Afhankelijk van wat je met je telefoon doet kun je bepalen of je aan een Galaxy J6 Plus display folie genoeg hebt, of beter voor een tempered glass kunt kiezen.

Voordelen van een Samsung Galaxy J6 Plus display folie

 • Display folies zijn erg dun
 • Kan altijd met een hoesje gebruikt worden
 • Vrijwel voor elke telefoon gemaakt

Nadelen van een Samsung Galaxy J6 Plus display folie

 • Bubbels bij het aanbrengen
 • Een display folie is krasgevoelig

Meer informatie over een Samsung Galaxy J6 Plus display folie

Waarvan is een display folie gemaakt?

Zoals de naam al zegt, is een display folie gemaakt van een sterke folie. Deze flexibele screen protector bestaat uit twee lagen. Een zachte laag die wordt verstevigd met een stevige buitenlaag. Dit zorgt ervoor dat het scherm van je Galaxy J6 Plus voldoende beschermt is, maar niet ten koste gaat van het gebruiksgemak.

Samsung Galaxy J6 Plus display folie bescherming

Een display folie beschermt je Galaxy J6 Plus tegen meerdere bedreigingen van buitenaf. Ten opzichte van een tempered glass, is dit een redelijk beperkte bescherming. Toch wordt je Galaxy J6 Plus beschermt tegen mogelijke beschadigingen bij dagelijks gebruik.

Klik hier voor de resultaten