Samsung Galaxy Buds 2 Hoesjes

Bij GSMpunt vind je de beste Samsung Galaxy Buds 2 hoesjes. Een case beschermt het oplaad doosje van je Buds 2 tegen krassen en andere schade. Gebruik de productfilters om een selectie aan hoesjes te krijgen die aan jouw wensen voldoen!

Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse u wilt zoeken

Toon resultaten
Kleur
Toon resultaten
Type Hoesje
Toon resultaten
Materiaal Materiaal Van welk materiaal is het product gemaakt?
Toon resultaten
Ruimte voor Pasjes
Toon resultaten
Sleep/Wake
Toon resultaten
Met Venster
Toon resultaten
Dikte van hoesje
Toon resultaten
Met Koord
Toon resultaten
Soort Printje
Toon resultaten
Geschikt voor MagSafe
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 11 van 11 | Per pagina
Filters

Een Samsung Galaxy Buds 2 case is een must-have!

De Samsung Galaxy Buds 2 is in 2021 op het Galaxy Unpacked event officieel in Nederland gereleaset. Deze draadloze oordopjes zijn de kleinste en lichtste earbuds in de galaxy-reeds. De headset beschikt over active noise-cancelling en biedt uitstekende gesprekskwaliteit met behulp van drie microfoons. Daarnaast zorgen de dynamische speakers voor heldere hoge noten en diepe lage tonen. Kortom, een fantastische draadloze headset. Bij de headset wordt een oplaadcase meegeleverd waar je de Buds in kunt bewaren en opladen. Deze wil je zoveel mogelijk beschermen tegen de buitenwereld. Dit doe je het beste met een Samsung Galaxy Buds 2 hoesje.

Verschillende soorten Galaxy Buds 2 hoesjes

We proberen een zo uitgebreid mogelijk assortiment hoesjes neer te leggen voor de Samsung Galaxy Buds 2. Voornamelijk de kleur is één van de belangrijkste aspecten bij het aanschaffen van een Buds 2 cover. Bij GSMpunt vind je bruine, groene, oranje, rode en zwarte Galaxy Buds 2 cases. Daarnaast heb je ook transparante cases zodat je de mooie kleur van je Galaxy Buds 2 oplaad doosje kan blijven zien. Mocht je een kleur of case missen in ons assortiment, laat het ons gerust weten, dan gaan we kijken of we iets voor je kunnen betekenen!

Ook compatibel met andere Galaxy Buds

Wellicht kan het een beetje raar overkomen, maar de hoesjes die hierboven staan zijn ook geschikt voor de Galaxy Buds live en de Pro variant. Dit komt omdat het doosje dezelfde omvang en vorm heeft. De bovenstaande hoesjes zijn dus op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy Buds 2!

Samsung Galaxy Buds 2 case kopen

Je kunt eenvoudig een Galaxy Buds 2 hoesje bij GSMpunt kopen. We proberen de beste service aan te bieden voor onze klanten. Je hoeft bij GSMpunt geen verzendkosten te betalen. Indien een case niet naar wens is, dan kun je hem ook kosteloos ruilen. Tenslotte geven we garantie op alle accessoires.

    Filters