Samsung Galaxy A34 Screen Protectors

Als je een Samsung Galaxy A34 hebt, wil je deze natuurlijk goed beschermen. We gebruiken onze smartphone de hele dag door waardoor er altijd een kans is op schade. Het beeldscherm is één van de meest kwetsbare, maar belangrijke onderdelen van je Galaxy A34. Belangrijk dus om beschadigingen zoals krassen en barsten te voorkomen met een op maat gemaakte screen protector!


Meer
Prijs

Selecteer hier binnen welke prijs-klasse je wilt zoeken

Toon resultaten
Type Screenprotector
Toon resultaten
Privacy Glass
Toon resultaten
Anti-bacterieel
Toon resultaten
Installatietray bijgeleverd
Toon resultaten
Blue Light Filter
Toon resultaten
Merk
meer merken
minder merken
Toon resultaten
Levertijd
Toon resultaten
1 - 20 van 20 | Per pagina
Filters

 1. Let op: Geen tempered glass
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  (5)
  Displex Universele Vloeibare Screen Protector met Nano Beschermlaag
  € 14,95
  Op voorraad

Bescherm je beeldscherm met een Samsung Galaxy A34 screenprotector

Telefoonhoesjes bieden in de meeste gevallen een goede bescherming, maar bij het gebruik van een A34 back cover is het beeldscherm onbedekt. We gebruiken onze telefoon de hele dag door en een ongeluk zit in een klein hoekje. Wanneer je telefoon dan een keer valt, is er een grote kans dat de display van je A34 beschadigt raakt. Dit zou vervelend zijn, aangezien krassen en in het ergste geval barsten in het beeldscherm ervoor zorgen dat je minder comfortabel je telefoon kunt gebruiken. Ook zijn de reparatiekosten voor een nieuw scherm vrij hoog en dit wil je natuurlijk voorkomen. Om de display te beschermen, is een screen protector voor de Samsung A34 geen overbodige luxe.

Ruime keuze A34 screen protectors

De Galaxy A34 is een betrouwbaar midrange toestel dat ontzettend populair is. Hierdoor zijn er veel screenprotectors beschikbaar. De screenprotectors in ons assortiment zijn speciaal gemaakt voor de A34 en zorgen ervoor dat je display minder kwetsbaar is voor schade. Maak gebruik van de productfilters en kies de A34 protector naar jouw wensen!

De soorten Galaxy A34 screen protectors

Er zijn verschillende soorten A34 screen protectors. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een Samsung A34 tempered glass of display folie. Om de protectie compleet te maken, kun je ook nog kiezen om de camera te beschermen met een A34 camera protector.

Samsung A34 gehard glas

De populairste soort screen protector voor de A34 is de variant van glas. Een glasplaatje voor de Galaxy A34, ook bekend als tempered glass, is gemaakt van gehard glas. Het glas is behandeld met een speciale techniek waardoor het zeer sterk is en een uitstekende bescherming biedt tegen stoten of wanneer je A34 precies op het beeldscherm op de grond valt. Galaxy A34 glasplaatjes zijn ondanks de mate van bescherming nog zeer gevoelig, zodat jij je telefoon comfortabel blijft bedienen. Dit maakt een Galaxy A34 tempered glass een zeer geliefde keuze onder smartphone gebruikers.

Galaxy A34 display folie

Een andere populaire variant is de display folie, ook bekend als A34 screenprotector van plastic. Deze screen protector zijn vaak gemaakt van flexibel materiaal dat gemakkelijk hecht aan het beeldscherm. Een Samsung A34 display folie beschermt tegen kleine krasjes en viezigheid. Door het dunne design behoud je de aanraakgevoeligheid het meest, aangezien het beschermlaagje extreem dun is. Een nadeel is dat een folie voor de A34 geen grote klappen kan opvangen. Daarom wordt een display folie vaak aangeraden in combinatie met een Samsung Galaxy A34 book case

Maak de bescherming compleet met een A34 camera protector

Camera protectors beschermen de kwetsbare camera van je Galaxy A34. Gemaakt van kunststof of glas beschermt het de camera tegen stof, vuil, krassen en barsten. Ook raakt je camera het oppervlak niet meer aan wanneer jij je A34 neerlegt op bijvoorbeeld een tafel. Op deze manier blijf jij de beste foto's en video's maken op je Samsung A34!

Galaxy A34 protector met installatietray

Het aanbrengen van een screenprotector kan een best lastige klus zijn. Het recht aanbrengen van een A34 beschermlaagje zonder stof of vuil eronder kan aardig moeilijk zijn en hierdoor kijken veel smartphone gebruikers op tegen het aanbrengen. Herken jij dit? Selecteer dan 'Ja' bij 'Installatietray bijgeleverd' bij de productfilters. De installatietray zal je helpen om de screen protector recht op het beeldscherm aan te brengen.

Bij de meeste A34 screen protectors sturen wij na aankoop een e-mail met daarin een instructievideo hoe je de protector eenvoudig en succesvol kunt aanbrengen. Ook bij het product zelf of op ons YouTube kanaal vind je filmpjes hoe je gemakkelijk een screen protector kunt aanbrengen. Daarnaast leveren de leveranciers in sommige gevallen een handleiding mee. Lees deze goed door en breng succesvol je screen protector aan!

Andere handige functies bij een screenprotector

Bij de productfilters zie je ook allerlei andere termen zoals privacy glass, antibacterieel of blue light filter. Deze speciale functies leveren extra voordelen op voor jou. We gaan hieronder in op deze unieke functies.

Privacy glass

Privacy glas screen protectors zijn ontzettend populair geworden. Vooral mensen in het openbaar vervoer vinden het soms vervelend als anderen ongewenst kunnen meekijken op hun beeldscherm. Een privacy glass voorkomt dit, aangezien je vanaf de zijkant niet meer mee kan kijken door een zwarte waas. Kijk je van recht voor het beeldscherm naar de telefoon dan kun je alles gewoon aflezen. Super handig!

Blue light filter

We gebruiken onze telefoon de hele dag door en hierdoor verwerken onze ogen veel prikkels. Een screen protector met blue light filter helpt om de hoeveelheid blauw licht te verminderen. Hierdoor krijgen je ogen meer rust.

Antibacteriële A34 screen protector

Een antimicrobiële of antibacteriële coating zorgt ervoor dat achterblijvende bacteriën en andere micro-organismen niet op het beeldscherm achterblijven. Ook verminderen deze protectors de groei op het scherm, zodat de overdracht van ziektes kan helpen te verminderen. Een goede keuze voor mensen die zich zorgen maken over die hygiëne van hun Galaxy A34.

Een alternatief voor een Galaxy A34 protector

Bescherming door middel van een screen protector is geen overbodige luxe. Wil je geen screen protector aanbrengen maar wil jij je beeldscherm toch behoeden tegen schade? In de afgelopen maanden zijn Full Protect hoesjes ontzettend populair geworden. Dit type hoesje biedt een volledige bescherming aan je Galaxy A34, zonder dat je een beschermlaagje hoeft aan te brengen. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd ons assortiment A34 hoesjes bekijken.

Het kopen van een Samsung A34 screenprotector

Een Galaxy A34 screen protector verlengt de levensduur van je toestel. We raden daarom altijd aan om te investeren in een screen protector. Het repareren of vervangen van je scherm is zoals eerder benoemd vrij prijzig. Heb je een geschikte screen protector gevonden? Mooi! Jouw bestelling wordt kosteloos verzonden in Nederland en België. Kom je er niet uit en heb je vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Filters